Myszko
Fanka BB :)
To było wilgotne i puszyste. Przepis od Ania Gotuje. Jeśli możesz z glutenem.A dla mnie marchewkowe jest za suche ;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To było wilgotne i puszyste. Przepis od Ania Gotuje. Jeśli możesz z glutenem.A dla mnie marchewkowe jest za suche ;-).
No właśnie u mnie kolejny negatyw przelał szale goryczy, ten plan jest mi potrzebny, albo zaprzestanie starań, albo w 1 albo w 2 stronę, za dużo mnie to kosztuje wszystko, ja musze się sama trzymać, pocieszać męża a w między czasie go opierdzielać , że to czy tamto trzeba zrobić, wszystko na mojej glowieJak najbardziej się zgadzam, że plan powinien być omówiony szczegółowy i najlepiej od razu jak zaczynają się problemy. Takie "zobaczymy co będzie" to jak dla mnie najgorsza opcja i dlatego też ja mam często zniżki nastroju, bo nie czuję żeby u nas wszystko było na 100% ustalone, mój facet próbuje od tego uciekać często i obraca pewne poważne dla mnie kwestie w żart. Wiem doskonale z czego to u niego wynika, ale mimo to jest mi momentami trudno.
Właśnie nie powinnam jeść glutenu.To było wilgotne i puszyste. Przepis od Ania Gotuje. Jeśli możesz z glutenem.
Ja jestem wagąBrzmicie jak skorpiony xD
No tak mi się właśnie wydawało. Być może można zamienić tę mąkę na coś bez gluta Autorka często w komentarzach podpowiada alternatywne składniki.Właśnie nie powinnam jeść glutenu.
Tak, ja czekam właśnie niech sobie trawi nawet kilka dni, czym to jest wobec ponad rocznych starań, niech się określi...Skoro wczoraj mu to wszystko wywaliłaś kawa na ławe to dałabym mu chwilę na przetrawienie. A umówienie go na badanie i po prostu poinformowanie właściwie tez jest jakaś opcja...
Może niezbyt fajną, ale czasem trzeba kogoś trochę przyprzeć do muru.
A dla mnie marchewkowe jest za suche ;-).
Wlasnie cos jakos dziwny przepis @Nasturtium . Moje marchewkowe jest super wilgotne i właśnie wszyscy to sobie chwalą. Ja jeszcze daje do środka orzechy wloskiemTo było wilgotne i puszyste. Przepis od Ania Gotuje. Jeśli możesz z glutenem.