reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

wariatki kochane już nawet cieni wypatrujecie na testach covid/grypa :)

Gadacie o Opoździe, to aż wygooglowałam co to za aferka nowa. Żal dziewczyny, a nawet jak mu było ciężko, bo miała depresję i jazdy emocjonalne to K! nie był powód żeby sąsiadkę bzykać od razu, więc dla mnie ten facet jest zerem. Kryzysy, trudne sytuacje zdarzają się w każdym związku, małżeństwie, ale pewne rzeczy nie powinny wyciekać do mediów, tym bardziej jak oboje są celebrytami, bo to zwyczajne szujstwo jak dla mnie...
popieram Cię w pełni. Medialny szum minie, wyniki w Google pozostaną...

reklama
wariatki kochane już nawet cieni wypatrujecie na testach covid/grypa :)

Gadacie o Opoździe, to aż wygooglowałam co to za aferka nowa. Żal dziewczyny, a nawet jak mu było ciężko, bo miała depresję i jazdy emocjonalne to K! nie był powód żeby sąsiadkę bzykać od razu, więc dla mnie ten facet jest zerem. Kryzysy, trudne sytuacje zdarzają się w każdym związku, małżeństwie, ale pewne rzeczy nie powinny wyciekać do mediów, tym bardziej jak oboje są celebrytami, bo to zwyczajne szujstwo jak dla mnie...
mnie jeszcze dodatkowo stresuje fakt że Opozda siedzi cicho i w czasie gdy ona wrzuciła story jak po 22 że kupuje pieluchy, ten odgrzebał jakieś stare filmy z jej prywatnego kryzysu i wrzucił by przyćmić złe opinie pod nowym zdjęciem z kochanica. Nawet jeśli się nie dogadywali to w głowie mi się nie mieści dlaczego od kilku miesięcy to zawsze on coś na insta wrzuca pierwszy by jej dowalić choć ona nic publicznie mu nie zrobiła 😡

mnie jeszcze dodatkowo stresuje fakt że Opozda siedzi cicho i w czasie gdy ona wrzuciła story jak po 22 że kupuje pieluchy, ten odgrzebał jakieś stare filmy z jej prywatnego kryzysu i wrzucił by przyćmić złe opinie pod nowym zdjęciem z kochanica. Nawet jeśli się nie dogadywali to w głowie mi się nie mieści dlaczego od kilku miesięcy to zawsze on coś na insta wrzuca pierwszy by jej dowalić choć ona nic publicznie mu nie zrobiła 😡
Najsmutniejsze jest to, że jego rodzice to również osoby publiczne. Osobiście nie kojarzę skandalu z jego rodzicami w roli głównej. Szczególnie ojciec, w moim odczuciu, to był ciepły człowiek i świetny aktor.

• Sonohisterosalpingografia (sono-HSG)- Pianka (HyFoSy)1000 zł
  • Sonohisterosalpingografia (sono-HSG)600 zł
Wiecie może jaka jest różnica? Poza ceną oczywiście? ;-p W klinice jak zapytam to domyślam się jaką opcje mi zarekomendują ;).
U mnie różnica polegała na tym, że musiałam sama tę piankę sobie dokupić ;-) Lekarz mówił, że można to badanie wykonać bez, ale "z" jest lepiej ;-)

reklama
podobno terapeuta jej zalecił takie uzewnętrznianie się jako element walki z depresją. Nie mogła brać leków, była w ciąży zagrożonej, bała się o życie swoje i dziecka a ten dzban ruchał sąsiadkę poznaną w windzie. I on wrzucił to wszystko bo pod zdjęciem z kochanica miał kiepskie komentarze, więc w ten sposób chciał pokazać jak miał ciężko z taką płacząca i załamana kobieta 🤯🤬 naprawdę nie mogę tego wszystkiego przeżyć, aż dziwne bo zazwyczaj nawet mnie nie interesują te wszystkie dramaty gwiazd
Az sie wypowiem, bo włączam google i przegladałam pierwsze tytuły , czytam czasami coś. Ale ich życie jak też zycie "Kurzopków" i była jego "Wariatka" mnie irytuje do tego stopnia, ze nawet na str juz nie wchodzę bo mam ich pięcioro po uszy.
Nie ma wątpliwości, ze Królik to niedojrzały pajac pewnie uzależniony po pachy, z wyglądu nic specjalnego - o niej nie uslyszalabym gdyby nie wpadka i ślub na łapu capu... ale litości czy ona o nim wcześniej nic nie wiedziała, nie slyszala...
Współczuję to najbardziej temu dziecku.

Do góry