reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

dzban kompletny, wstawia filmy jak jego żona w ciąży płacze w depresji gdy on ją zdradza z sąsiadka i jeszcze nazywa ją chora psychicznie a 5 minut później gdy zasypuje go lawina komentarzy, usuwa i mówi że niby "zhakowano" mu konto. I cudownie po 5 minutach odzyskał dostęp

Tak mi ciśnienie podniosła ta sytuacja że tylko czekałam aż mąż oczy otworzy by mu opowiedzieć 😤
To tak jak wczoraj słyszałam w wiadomościach o skazaniu tej, tfu, kobiety, która zabiła ze szczególnym okrucieństwem swoje malutkie dziecko. I dostała dożywocie z możliwością ubiegania się o wolność po 50latach, a nie standardowo po 25 latach.

reklama
Napęczniałe, śmierdzące, rozlatujące się przy próbie wyciagnięcia ich z wody, z dłoni i stop sama schodzi skóra. W zależności od tego ile takie zwłoki znajdowały się w wodzie zaczynaja na nich rozwijać się glony. Rybki nadgryzają ciałko, twarz i ciężko później rodzinie jest zidentyfikować gościa.
Bardzo malowniczy opis 😆

Cześć dziewczyny! Dobrego dnia dla Was wszystkich. Już czwartek wiec weekend za rogiem.
Chociaż ja mam dzisiaj tyle pracy, że na złość będzie za szybko czas leciał.
A jeszcze zwlec z łóżka się nie mogłam, bo dopadł mnie przedokresowy ból głowy.
Co do objawów przed okresem, czy wg Was 5-7DPO ból podbrzusza jest OK? Czy należy to skonsultować z lekarzem? Wydaje mi się, że na objawy pms to trochę za wcześnie.
Ja objawy pms mam już parę dni po owulacji, myślę, że to indywidualne.
A jajniki czuje przed owulacją, aż do samego okresu.

Muszę się Wam pochwalić, że mój mąż w końcu idzie na badania nasienia 🙈 w pewnym momencie przestałam o to cisnąć i chyba musiał sam do tego dojrzeć… Planuje iść w poniedziałek, ciekawe czy faktycznie dojdzie 😁 Ja póki co zrobiłam tylko podstawowe badania, TSH u mnie to 2,45 - wiem, że do starań najlepiej jeszcze zejść, ale taka wartość sama w sobie raczej nie powinna wpływać aż tak na brak cionsza? Teraz pozostanie czekać na wyniki męża… Ale to już ciąg dalszy będzie na kwietniowym wątku 🙈

Cześć dziewczyny! Dobrego dnia dla Was wszystkich. Już czwartek wiec weekend za rogiem.
Chociaż ja mam dzisiaj tyle pracy, że na złość będzie za szybko czas leciał.
A jeszcze zwlec z łóżka się nie mogłam, bo dopadł mnie przedokresowy ból głowy.
Co do objawów przed okresem, czy wg Was 5-7DPO ból podbrzusza jest OK? Czy należy to skonsultować z lekarzem? Wydaje mi się, że na objawy pms to trochę za wcześnie.
Ja mam tak w każdym cyklu, mniej więcej tydzień przed miesiączką a czasem nawet półtora tygodnia obrzmienie i ból piersi, wahania nastroju, bóle głowy i czasami lekkie skurcze w podbrzuszu

Muszę się Wam pochwalić, że mój mąż w końcu idzie na badania nasienia 🙈 w pewnym momencie przestałam o to cisnąć i chyba musiał sam do tego dojrzeć… Planuje iść w poniedziałek, ciekawe czy faktycznie dojdzie 😁 Ja póki co zrobiłam tylko podstawowe badania, TSH u mnie to 2,45 - wiem, że do starań najlepiej jeszcze zejść, ale taka wartość sama w sobie raczej nie powinna wpływać aż tak na brak cionsza? Teraz pozostanie czekać na wyniki męża… Ale to już ciąg dalszy będzie na kwietniowym wątku 🙈
Faceci często muszą do takich kwestii „dojrzeć”. Trzymam kciuki za dobre wyniki.

reklama
Dziewczyny a czy to prawda, że przy niedoczynnosci tarczycy bardzo prawdopodobne jest nadmierne wydzielanie prolaktyny?

Do góry