reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

dzban kompletny, wstawia filmy jak jego żona w ciąży płacze w depresji gdy on ją zdradza z sąsiadka i jeszcze nazywa ją chora psychicznie a 5 minut później gdy zasypuje go lawina komentarzy, usuwa i mówi że niby "zhakowano" mu konto. I cudownie po 5 minutach odzyskał dostęp

Tak mi ciśnienie podniosła ta sytuacja że tylko czekałam aż mąż oczy otworzy by mu opowiedzieć 😤
To tak jak wczoraj słyszałam w wiadomościach o skazaniu tej, tfu, kobiety, która zabiła ze szczególnym okrucieństwem swoje malutkie dziecko. I dostała dożywocie z możliwością ubiegania się o wolność po 50latach, a nie standardowo po 25 latach.

reklama
Napęczniałe, śmierdzące, rozlatujące się przy próbie wyciagnięcia ich z wody, z dłoni i stop sama schodzi skóra. W zależności od tego ile takie zwłoki znajdowały się w wodzie zaczynaja na nich rozwijać się glony. Rybki nadgryzają ciałko, twarz i ciężko później rodzinie jest zidentyfikować gościa.
Bardzo malowniczy opis 😆

Cześć dziewczyny! Dobrego dnia dla Was wszystkich. Już czwartek wiec weekend za rogiem.
Chociaż ja mam dzisiaj tyle pracy, że na złość będzie za szybko czas leciał.
A jeszcze zwlec z łóżka się nie mogłam, bo dopadł mnie przedokresowy ból głowy.
Co do objawów przed okresem, czy wg Was 5-7DPO ból podbrzusza jest OK? Czy należy to skonsultować z lekarzem? Wydaje mi się, że na objawy pms to trochę za wcześnie.
Ja objawy pms mam już parę dni po owulacji, myślę, że to indywidualne.
A jajniki czuje przed owulacją, aż do samego okresu.

Muszę się Wam pochwalić, że mój mąż w końcu idzie na badania nasienia 🙈 w pewnym momencie przestałam o to cisnąć i chyba musiał sam do tego dojrzeć… Planuje iść w poniedziałek, ciekawe czy faktycznie dojdzie 😁 Ja póki co zrobiłam tylko podstawowe badania, TSH u mnie to 2,45 - wiem, że do starań najlepiej jeszcze zejść, ale taka wartość sama w sobie raczej nie powinna wpływać aż tak na brak cionsza? Teraz pozostanie czekać na wyniki męża… Ale to już ciąg dalszy będzie na kwietniowym wątku 🙈

Cześć dziewczyny! Dobrego dnia dla Was wszystkich. Już czwartek wiec weekend za rogiem.
Chociaż ja mam dzisiaj tyle pracy, że na złość będzie za szybko czas leciał.
A jeszcze zwlec z łóżka się nie mogłam, bo dopadł mnie przedokresowy ból głowy.
Co do objawów przed okresem, czy wg Was 5-7DPO ból podbrzusza jest OK? Czy należy to skonsultować z lekarzem? Wydaje mi się, że na objawy pms to trochę za wcześnie.
Ja mam tak w każdym cyklu, mniej więcej tydzień przed miesiączką a czasem nawet półtora tygodnia obrzmienie i ból piersi, wahania nastroju, bóle głowy i czasami lekkie skurcze w podbrzuszu

Muszę się Wam pochwalić, że mój mąż w końcu idzie na badania nasienia 🙈 w pewnym momencie przestałam o to cisnąć i chyba musiał sam do tego dojrzeć… Planuje iść w poniedziałek, ciekawe czy faktycznie dojdzie 😁 Ja póki co zrobiłam tylko podstawowe badania, TSH u mnie to 2,45 - wiem, że do starań najlepiej jeszcze zejść, ale taka wartość sama w sobie raczej nie powinna wpływać aż tak na brak cionsza? Teraz pozostanie czekać na wyniki męża… Ale to już ciąg dalszy będzie na kwietniowym wątku 🙈
Faceci często muszą do takich kwestii „dojrzeć”. Trzymam kciuki za dobre wyniki.

reklama
Dziewczyny a czy to prawda, że przy niedoczynnosci tarczycy bardzo prawdopodobne jest nadmierne wydzielanie prolaktyny?

Do góry