reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Muszę się Wam pochwalić, że mój mąż w końcu idzie na badania nasienia 🙈 w pewnym momencie przestałam o to cisnąć i chyba musiał sam do tego dojrzeć… Planuje iść w poniedziałek, ciekawe czy faktycznie dojdzie 😁 Ja póki co zrobiłam tylko podstawowe badania, TSH u mnie to 2,45 - wiem, że do starań najlepiej jeszcze zejść, ale taka wartość sama w sobie raczej nie powinna wpływać aż tak na brak cionsza? Teraz pozostanie czekać na wyniki męża… Ale to już ciąg dalszy będzie na kwietniowym wątku 🙈
nie, tsh 2, 5 podobno jest ok do starań. Albo inaczej: moje wyniki oglądało 2 "standardowych" ginów i moja prowadząca w klinice niepłodności, mam właśnie ok. 2,5 i wszyscy mówili, że TSH jest ok. Trochę inaczej jest w sytuacji, gdy się podchodzi do stymulacji, bo niektóre leki podbijają TSH - wtedy przed stymulacją takie 2,5 się zbija

reklama
nie, tsh 2, 5 podobno jest ok do starań. Albo inaczej: moje wyniki oglądało 2 "standardowych" ginów i moja prowadząca w klinice niepłodności, mam właśnie ok. 2,5 i wszyscy mówili, że TSH jest ok. Trochę inaczej jest w sytuacji, gdy się podchodzi do stymulacji, bo niektóre leki podbijają TSH - wtedy przed stymulacją takie 2,5 się zbija
Rozumiem, dzięki za info! ☺️

Ja objawy pms mam już parę dni po owulacji, myślę, że to indywidualne.
A jajniki czuje przed owulacją, aż do samego okresu.
Ja mam tak w każdym cyklu, mniej więcej tydzień przed miesiączką a czasem nawet półtora tygodnia obrzmienie i ból piersi, wahania nastroju, bóle głowy i czasami lekkie skurcze w podbrzuszu
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi. To jedne z moich pierwszych cykli bez antykoncepcji wiec można powiedzieć, że na nowo uczę się siebie.

Hej dziewczyny jak tam ? Mnie od wczoraj jakieś choróbsko dopadło gardło i mogdały bolą 😑 Zrobiłam ten test combo i wydaje mi się że jest delikatna kreska przy grypie typu B. 😑 Jutro rano zrobię kolejny żeby w razie co nie iść i nie kaszleć na ludzi w pracy. Ah te cienie 😅

dzban kompletny, wstawia filmy jak jego żona w ciąży płacze w depresji gdy on ją zdradza z sąsiadka i jeszcze nazywa ją chora psychicznie a 5 minut później gdy zasypuje go lawina komentarzy, usuwa i mówi że niby "zhakowano" mu konto. I cudownie po 5 minutach odzyskał dostęp

Tak mi ciśnienie podniosła ta sytuacja że tylko czekałam aż mąż oczy otworzy by mu opowiedzieć 😤
Znalazłam te filmiki na tiktoku. I to, że on je opublikował to świństwo, te zdjęcia i komentarz, że żaden normalny facet by tego nie wytrzymał i to za dużo, to tez słabe.
Ale z drugiej strony ona na tych nagraniach tez źle wyglada. Co najmniej jakby była w jakiejś manii.

Zaczynam żałować, że nigdy tabletek nie brałam. Ja nawet nie wiem jak to jest żyć bez tych dolegliwości co miesiąc 🤣🤣
Ja akurat byłam na implancie. Ma to swoje plusy, ale po odstawieniu tez widzę minusy jakie powodował. Np mocno obniżone libido, problemy z cerą.
Tabletek przez tyle lat bym nie zdecydowała się przyjmować. Jednak szkoda mi było żołądka i wątroby.

reklama
Muszę się Wam pochwalić, że mój mąż w końcu idzie na badania nasienia 🙈 w pewnym momencie przestałam o to cisnąć i chyba musiał sam do tego dojrzeć… Planuje iść w poniedziałek, ciekawe czy faktycznie dojdzie 😁 Ja póki co zrobiłam tylko podstawowe badania, TSH u mnie to 2,45 - wiem, że do starań najlepiej jeszcze zejść, ale taka wartość sama w sobie raczej nie powinna wpływać aż tak na brak cionsza? Teraz pozostanie czekać na wyniki męża… Ale to już ciąg dalszy będzie na kwietniowym wątku 🙈
Nie wiem jak u Was w labie, ale u nas trzeba się na badanie nasienia umówić wcześniej.

Do góry