reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

@nikaplis, ale ogólnie pamiętam, że kilka znajomych mi kiedyś to polecało, więc może faktycznie są spoko. Ginekologicznych probiotyków doustnych o statusie leku chyba nie ma, więc trzeba się zdać na suple. Tylko myślę, czy nie lepiej zadziała "zwykły" probiotyk, przyjmowany regularnie, na przykład enterol....

reklama
Rzadko interesuje mnie życie "celebrytów" ale muszę bo się udusze - czy któraś z Was wie o dramacie między antkiem królikowskim a Asia Opozda i widziała co ten dzban wczoraj naodwalal na insta? Aż się wszystko we mnie gotuje! Gdybym tylko mogla to sama bym mu przywaliła, mam nadzieję że nigdy nie dostanie już żadnego zlecenia
Ja to w ogóle nie mam pojęcia o takich sprawach :D. I szczerze- w ogóle mnie to nie ciekawi.

Rzadko interesuje mnie życie "celebrytów" ale muszę bo się udusze - czy któraś z Was wie o dramacie między antkiem królikowskim a Asia Opozda i widziała co ten dzban wczoraj naodwalal na insta? Aż się wszystko we mnie gotuje! Gdybym tylko mogla to sama bym mu przywaliła, mam nadzieję że nigdy nie dostanie już żadnego zlecenia
Widziałam to. Na tiktoku są screenshoty z tego, w internecie nic nie ginie. On jest żałosnym typem, przez te relacje na ig tylko to potwierdził 🫢Najlepsze było coś w stylu „starałem się, robiłem zakupy” 😂 Błagam xD 🫣

@nikaplis, ale ogólnie pamiętam, że kilka znajomych mi kiedyś to polecało, więc może faktycznie są spoko. Ginekologicznych probiotyków doustnych o statusie leku chyba nie ma, więc trzeba się zdać na suple. Tylko myślę, czy nie lepiej zadziała "zwykły" probiotyk, przyjmowany regularnie, na przykład enterol....
nie wiem kochana niestety, ja słyszałam dobre opinie o tym akurat i generalnie o HL ale to na pewno zawsze trzeba przez sito jakiegoś fachowego oka przepuścić 😉

• Sonohisterosalpingografia (sono-HSG)- Pianka (HyFoSy)1000 zł
  • Sonohisterosalpingografia (sono-HSG)600 zł
Wiecie może jaka jest różnica? Poza ceną oczywiście? ;-p W klinice jak zapytam to domyślam się jaką opcje mi zarekomendują ;).

Niestety nie widziałam, czytałam tylko teraz instastory Opozdy. Ale pewnie natknę się na nagraną relacje i o jakie materiały chodziły.
Królikowski to… szkoda słów nawet. Nie wierze w tą jego bajeczkę o zhakowaniu konta.
dzban kompletny, wstawia filmy jak jego żona w ciąży płacze w depresji gdy on ją zdradza z sąsiadka i jeszcze nazywa ją chora psychicznie a 5 minut później gdy zasypuje go lawina komentarzy, usuwa i mówi że niby "zhakowano" mu konto. I cudownie po 5 minutach odzyskał dostęp

Tak mi ciśnienie podniosła ta sytuacja że tylko czekałam aż mąż oczy otworzy by mu opowiedzieć 😤

reklama
dzban kompletny, wstawia filmy jak jego żona w ciąży płacze w depresji gdy on ją zdradza z sąsiadka i jeszcze nazywa ją chora psychicznie a 5 minut później gdy zasypuje go lawina komentarzy, usuwa i mówi że niby "zhakowano" mu konto. I cudownie po 5 minutach odzyskał dostęp

Tak mi ciśnienie podniosła ta sytuacja że tylko czekałam aż mąż oczy otworzy by mu opowiedzieć 😤
Ja jakbym próbowała mojemu to opowiedzieć...Już sobie wyobraziłam :D.

Do góry