reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Znalazłam te filmiki na tiktoku. I to, że on je opublikował to świństwo, te zdjęcia i komentarz, że żaden normalny facet by tego nie wytrzymał i to za dużo, to tez słabe.
Ale z drugiej strony ona na tych nagraniach tez źle wyglada. Co najmniej jakby była w jakiejś manii.
podobno terapeuta jej zalecił takie uzewnętrznianie się jako element walki z depresją. Nie mogła brać leków, była w ciąży zagrożonej, bała się o życie swoje i dziecka a ten dzban ruchał sąsiadkę poznaną w windzie. I on wrzucił to wszystko bo pod zdjęciem z kochanica miał kiepskie komentarze, więc w ten sposób chciał pokazać jak miał ciężko z taką płacząca i załamana kobieta 🤯🤬 naprawdę nie mogę tego wszystkiego przeżyć, aż dziwne bo zazwyczaj nawet mnie nie interesują te wszystkie dramaty gwiazd

Ja akurat byłam na implancie. Ma to swoje plusy, ale po odstawieniu tez widzę minusy jakie powodował. Np mocno obniżone libido, problemy z cerą.
Tabletek przez tyle lat bym nie zdecydowała się przyjmować. Jednak szkoda mi było żołądka i wątroby.
Moja przyjaciółka po porodzie zdecydowała się na tabletki. Skończyło się zakrzepicą 😤

Dziewczyny a czy to prawda, że przy niedoczynnosci tarczycy bardzo prawdopodobne jest nadmierne wydzielanie prolaktyny?
nie wiem czy prawdopodobne, ale były tu dziewczyny, którym endokrynolodzy kazali się nie przejmować za wysoką prolaktyną w przypadku wysokiego tsh i mówili, że jak się tsh opanuje, to prolaktyna powinna też spaść

Hej dziewczyny jak tam ? Mnie od wczoraj jakieś choróbsko dopadło gardło i mogdały bolą 😑 Zrobiłam ten test combo i wydaje mi się że jest delikatna kreska przy grypie typu B. 😑 Jutro rano zrobię kolejny żeby w razie co nie iść i nie kaszleć na ludzi w pracy. Ah te cienie 😅
że cieni nawet na testach na grypę wypatrujesz? 😂

Spoko, jak robiłam test na covid to też go z nawyku pod oświetleniem okapu w kuchni oglądałam 😂

Zdrówka!

Moja przyjaciółka po porodzie zdecydowała się na tabletki. Skończyło się zakrzepicą 😤
Niestety znam przypadek gdzie kobieta przyjmowała przez wiele lat tabletki, bez konsultacji z lekarzem. Mąż miał załatwiać tabletki jak chciał ru***. To dosłowne słowa tej kobiety. Dostała zatoru płucnego. Nagle. Przez 3lata była w stanie wegetatywnym. Po 3 latach zmarła.
Jak już uda nam się zajść w ciąże to po urodzeniu na 90% nie zdecyduje się na tabletki.

że cieni nawet na testach na grypę wypatrujesz? 😂

Spoko, jak robiłam test na covid to też go z nawyku pod oświetleniem okapu w kuchni oglądałam 😂

Zdrówka!
No wypatrywałam cieni dokładnie tak samo jak na ciążowych w różnym świetle itd.
A może komisja do cieni sama oceni ? 😅

Załączniki

• 42904562-a8ae-44b3-8935-69065e67b005.jpeg
    42904562-a8ae-44b3-8935-69065e67b005.jpeg
    62,9 KB · Wyświetleń: 90
Znalazłam te filmiki na tiktoku. I to, że on je opublikował to świństwo, te zdjęcia i komentarz, że żaden normalny facet by tego nie wytrzymał i to za dużo, to tez słabe.
Ale z drugiej strony ona na tych nagraniach tez źle wyglada. Co najmniej jakby była w jakiejś manii.
to podobno wynik depresji i przerażenia zagrożoną ciążą. Nie powinno to nigdy ujrzeć światła dziennego...

A jeżeli chodzi o te tłumaczenia, że nikt by tego nie wytrzymał, to nie oceniam tego tak surowo. Wszelkie zaburzenia i choroby dotykają nie tylko osobę, która na nie cierpi, lecz również najbliższych. Takie relacje mogą być wykańczające. Oczywiście to w żaden sposób nie tłumaczy jego nagannego zachowania, chciałam tylko zwrócić uwagę, że "nikt by tego nie wytrzymał" z ust bliskich osób cierpiących generalnie nie świadczą o tym, że z automatu osoba wypowiadająca te słowa jest czarnym charakterem.

reklama
Niestety znam przypadek gdzie kobieta przyjmowała przez wiele lat tabletki, bez konsultacji z lekarzem. Mąż miał załatwiać tabletki jak chciał ru***. To dosłowne słowa tej kobiety. Dostała zatoru płucnego. Nagle. Przez 3lata była w stanie wegetatywnym. Po 3 latach zmarła.
Jak już uda nam się zajść w ciąże to po urodzeniu na 90% nie zdecyduje się na tabletki.
🤯
Ja na szczęście nie mam skutków ubocznych ale też raczej do nich nie wrócę. Wydaje mi się że dopiero po 8 miesiącach moje ciało wraca do normy plus libido było na nich bardzo uśpione

Do góry