reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Pisałam wcześniej „Według mnie fajne zwłoki 🤣 jak to brzmi! To takie, które są wyłowione po długim czasie z wody, nadpalone w wyniku pożaru, takie które znaleziono w mieszkaniu po kilku tygodniach 🤦‍♀️🤣 takie ciekawe przypadki 🤷‍♀️ ciekawe jest to co się z nami dzieje po śmierci, jak zachowuje się nasze ciało, jak zaczyna w nim żyć „drugie życie”🤪🤪🤪🤪
Czemu te wyłonione po dlugim czasie z wody są fajne? Mieliśmy w rodzinie przypadek - mlody chlopiec 16 lat znaleziono go po 1,5 miesiąca w rzece. Nie wiadomo, czemu tak się stało.

reklama
Czemu te wyłonione po dlugim czasie z wody są fajne? Mieliśmy w rodzinie przypadek - mlody chlopiec 16 lat znaleziono go po 1,5 miesiąca w rzece. Nie wiadomo, czemu tak się stało.
Według mnie takie trudne zwłoki są ciekawe. Ciekawe jest to jak nasze ciało zachowuje się w wodzie, trudno jest te zwłoki opracować, sama sekcja zwłok to czasem jedne wielkie poszukiwania w ciele człowieka l

Ale się upłakałam. Oglądałam Johnnyego na netfliksie… i film się skończył a jak tak siedzę i siedzę… totalna zaduma. Piękny film!

Ale się upłakałam. Oglądałam Johnnyego na netfliksie… i film się skończył a jak tak siedzę i siedzę… totalna zaduma. Piękny film!
Dzisiaj mam plan zobaczyć. Myślałam , ze zoobrazujesz mi jak takie zwłoki wyglądają, jestem ciekawa, tez tego czy faktycznie w rzekach są ogromne ryby , ktore kąsają te zwłoki.

Dzisiaj mam plan zobaczyć. Myślałam , ze zoobrazujesz mi jak takie zwłoki wyglądają, jestem ciekawa, tez tego czy faktycznie w rzekach są ogromne ryby , ktore kąsają te zwłoki.
Napęczniałe, śmierdzące, rozlatujące się przy próbie wyciagnięcia ich z wody, z dłoni i stop sama schodzi skóra. W zależności od tego ile takie zwłoki znajdowały się w wodzie zaczynaja na nich rozwijać się glony. Rybki nadgryzają ciałko, twarz i ciężko później rodzinie jest zidentyfikować gościa.

Napęczniałe, śmierdzące, rozlatujące się przy próbie wyciagnięcia ich z wody, z dłoni i stop sama schodzi skóra. W zależności od tego ile takie zwłoki znajdowały się w wodzie zaczynaja na nich rozwijać się glony. Rybki nadgryzają ciałko, twarz i ciężko później rodzinie jest zidentyfikować gościa.
Kobieto, ja tu jem śniadanie! 🤣

reklama
Aa :D oby franca nie przyszła :d

Ja w ogóle byłam właśnie na monitoringu, jednak pojechałam bo wydawało mi się że złapałam infekcję. I niestety się nie myliłam :/ myślicie że będzie lipa przez to? Akurat infekcja w owulację ech.
No a USG wskazuje że owu była, jest płyn, jest ślad po pęcherzyku. Także pod tym względem super, oby nie poszła na marne przez głupiego grzyba. Musiałam na dniach złapać bo wymaz robiłam tydzień temu i jeszcze był ujemny...
Nie ma to znaczenia. Moja ostatnia ciąża: w owulację złapałam infekcję (wiadomo sexu już nie było), ale 3 dni przed owulacją był. Dostałam leki, które brałam do samego terminu miesiączki, która już się nie pojawiła.
Infekcje mogą pojawiać się przy staraniach ze względu na częste współżycie. Mój ginekolog twierdzi, że to bardzo częste.

Do góry