reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Chciałam zrobić prywatnie histeroskopię w klinice leczenia niepłodności, lecz właśnie ten lekarz najpierw zrobił mi USG 3D i stwierdził, ze macica jest prawidłowa. Po tym badaniu histeroskopie odradził.
Uznałam, ze skoro ok to fajnie i więcej w tym kierunku nie działałam.
Hmm.. myślicie, żeby wrócić jeszcze do tego tematu?
Ja bym jednak zrobiła histeroskopię- napewno nie zaszkodzi a może pomóc. 😉

reklama
Ja się jeszcze zastanawiam czy np to może być przyczyną bardzo bolesnych miesiączek? Od początku mam takie bóle że masakra i jakoś nikt nigdy się tym nie zainteresował oprócz jednej sugestii od Pani Ginekolog żeby to wyregulować antykoncepcją...😑

@pluto_nova wpisz mi juz tego biochema...

Niestety u mnie bez marcowego sukcesu. W poniedzialek mały przyrost (piatek beta 13, poniedziałek17), z małą panika o CP po drodze, dzisiaj juz spadek bety na 3 i proga na 0.71. Także czekam na okres i będę się zapisywała w kwietniu jak będę wiedziała co i jak....
o nie! bardzo mi przykro 😢🫂

Niestety u mnie bez marcowego sukcesu. W poniedzialek mały przyrost (piatek beta 13, poniedziałek17), z małą panika o CP po drodze, dzisiaj juz spadek bety na 3 i proga na 0.71. Także czekam na okres i będę się zapisywała w kwietniu jak będę wiedziała co i jak....
wiem, że słowa nic nie zmienią i nie ma dobrych słów… tak bardzo Ci współczuję, że aż się rozpłakałam na spotkaniu😭😭😭 mam nadzieję, że szybciutko uda Ci się ponownie zająć w ciążę, skoro już raz się udało i będzie ona szczęśliwie donoszona🥺🙏🏼 trzymaj się Kochana!

że tak się marnie pocieszę - nie jestem sama… Ale Ty wiesz, że to taki jakby śmiech przez łzy ♥️

nie nie nie nie nie nie nie ***** jeszcze raz nie!!!!

Ja się jeszcze zastanawiam czy np to może być przyczyną bardzo bolesnych miesiączek? Od początku mam takie bóle że masakra i jakoś nikt nigdy się tym nie zainteresował oprócz jednej sugestii od Pani Ginekolog żeby to wyregulować antykoncepcją...😑
Przyczyn bolesnych miesiączek może być dużo. Endometrioza, mięśniaki, tyłozgiecie macicy (nie zawsze) i wiele innych ale też czasami bez powodu. Idź do dobrego lekarza niech Cię zdiagnozuje.

Bardzo, bardzo mi przykro 😔😔😔.

reklama
Do góry