MyszkaMiki30
Fanka BB :)
A ja uwielbiam mięso i nigdy nie zrezygnuje z jedzenia mięsa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam podobnie. i mimo, że jem mięso to praktycznie cały czas mam anemię … ostatnio po kuracji Feroplexem hemoglobina lekko podskoczyła do 12 i to tyle. Jestem ciekawa kolejnej morfologi …A ja uwielbiam mięso i nigdy nie zrezygnuje z jedzenia mięsa
tak sobie mysle ze moja Mama czy generanie inne mamy z czasow okolo PRL to napewno ani sie nie suplementowaly ani nie jadly jakos super roznorodnie a jednak z zachodzeniem w ciaze/donoszeniem jakos mniej problemow chyba bylo
no ale ja lykam jak glupia, reklamy chyba dzialaja
co to krowarzywa?
Dupa jest okech, czyli dupa ale w sumie jeden cykl w tę czy w tamtą... Dzięki
robaki to w sumie też mięso?Taka knajpa
Ale jako to? Przecież Trzaskowski i peło chcą zakazać. Robaki będziesz jadła!
Hejka, jestem po wizycie u lekarza i okazuje się że mam wadę wrodzoną macicy, jutro idę na potwierdzenie czy to macica łukowata czy przegroda macicy (USG 3d/4d). Pytanie, czy ktoś z was stara się zajść w ciążę z taką wadą? Nie ukrywam że poczułam jakby mnie ktoś walnął jak to usłyszałam i generalnie jak byłam podłamana już wcześniej tak teraz jestem jeszcze bardziej
Jak to mówią - ze słodyczy najbardziej lubię boczekA ja uwielbiam mięso i nigdy nie zrezygnuje z jedzenia mięsa