Serio
Fanka BB :)
Z tego co mi wiadomo Malinowski jest polecany na równi z Paśnikiem.Byłam dzisiaj u położnej w luxmedzie, bardzo szczegółowy wywiad przed pobraniem wymazu, okazało się, że pracuje w Gamecie i ma duże doświadczenie z pacjentkami mającymi problem z niepłodnością. Zasugerowała mi żebym umówiła się do lekarza zajmującego się immunologią, z jej doświadczeń wynika, że wiele pacjentek z niskim amh, które są u nich leczone, ma problem w tym zakresie i często dlatego też niepowodzenia w ivf, czy częste poronienia. Zasugerowała żebym spróbowała umówić się do tego lekarza:
prof. dr hab. n. med. Andrzej Malinowski - Przeczytaj opinie i umów wizytę
Umów wizytę u prof. dr hab. n. med. Andrzej Malinowski, ginekolog w Łódź - opinie, informacje kontaktowe, usługi i cennik.www.znanylekarz.pl
Oczywiście powiedziała też, że Paśnik jest super, ale wiadomo, że terminy bardzo odległe, natomiast z jej doświadczeń wynika, że Malinowskiemu bardzo często udało się pomóc ich pacjentkom w Gamecie.
Co o tym myślicie? Czy warto iść dalej w tę diagnostykę? Na razie nie mogę się tam dodzwonić, ale będę próbować. Macie może jeszcze jakieś nazwiska do polecenia?
Z góry dziękuję .
Myślę, że nie bez przyczyny ta położna stanęła na Twojej drodze.