reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
dalej garść rano ściągam z poduszki i wyciągam że szczotki, robią mi się już prześwity, ale nie mam siły się za to wziąć. Mam screeny porobione z odpowiedziamy na moje pytanie, ale po prostu mnie jakoś przerasta wzięcie się za to
Zobacz czy ten wiesiołek coś na włosy nie jest w stanie pomóc. Kojarzy mi się, że tak. To byś sobie chociaż do owulacji łykała

dalej garść rano ściągam z poduszki i wyciągam że szczotki, robią mi się już prześwity, ale nie mam siły się za to wziąć. Mam screeny porobione z odpowiedziamy na moje pytanie, ale po prostu mnie jakoś przerasta wzięcie się za to
Rozumiem, ja mam dokładnie tak samo prawie ze wszystkim ostatnio. Jak to mój mówi- brak zasobów. Musimy poczekać na lepszy czas..

łykałam przez kilka miesięcy do owu, ale nie zauważyłam różnicy 🥺
Ja brałam po 6 dziennie to może dlatego 😔 u mnie taki zestaw właśnie wiesiołek + suple dla planujących ciążę + wyregulowanie tarczycy pomogło.
Jak miałam czas bez starań to Biotebal max też pomagał

@Nasturtium @Owulacja czyli też jesteście tymi nieszczęśliwymi dziećmi, które mają urodziny w wakacje? W czasach szkolnych była u mnie rozpacz, że nie można zgrać ekipy na przyjęcie urodzinowe ;)
Jak byłam nastolatką to zazdrościłam ludziom urodzonym w lecie :D Zwłaszcza tych osiemnastek nad jeziorem lub na działce, zimne piwo, grill 😄 Ja listopadowa to musiałam lokum ogarniać bo na dworze pizgało złem 😂

reklama
Jak byłam nastolatką to zazdrościłam ludziom urodzonym w lecie :D Zwłaszcza tych osiemnastek nad jeziorem lub na działce, zimne piwo, grill 😄 Ja listopadowa to musiałam lokum ogarniać bo na dworze pizgało złem 😂
Miałam tak samo😀
Ja ze stycznia , na działce ogniska czy grilla urodzinowego nie da się niestety zrobić w mróz🥶

Do góry