Avy
Fanka BB :)
U mnie też się nie przelewało, ale Mama zawsze jakieś ciacho upiekła i pizzę domową zrobiła i było gitHehe u mnie nie było za bardzo hajsu na takie rozrywki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też się nie przelewało, ale Mama zawsze jakieś ciacho upiekła i pizzę domową zrobiła i było gitHehe u mnie nie było za bardzo hajsu na takie rozrywki
dalej garść rano ściągam z poduszki i wyciągam że szczotki, robią mi się już prześwity, ale nie mam siły się za to wziąć. Mam screeny porobione z odpowiedziamy na moje pytanie, ale po prostu mnie jakoś przerasta wzięcie się za toA jak Twoje włosy teraz?
Zobacz czy ten wiesiołek coś na włosy nie jest w stanie pomóc. Kojarzy mi się, że tak. To byś sobie chociaż do owulacji łykaładalej garść rano ściągam z poduszki i wyciągam że szczotki, robią mi się już prześwity, ale nie mam siły się za to wziąć. Mam screeny porobione z odpowiedziamy na moje pytanie, ale po prostu mnie jakoś przerasta wzięcie się za to
łykałam przez kilka miesięcy do owu, ale nie zauważyłam różnicyZobacz czy ten wiesiołek coś na włosy nie jest w stanie pomóc. Kojarzy mi się, że tak. To byś sobie chociaż do owulacji łykała
Rozumiem, ja mam dokładnie tak samo prawie ze wszystkim ostatnio. Jak to mój mówi- brak zasobów. Musimy poczekać na lepszy czas..dalej garść rano ściągam z poduszki i wyciągam że szczotki, robią mi się już prześwity, ale nie mam siły się za to wziąć. Mam screeny porobione z odpowiedziamy na moje pytanie, ale po prostu mnie jakoś przerasta wzięcie się za to
Ja brałam po 6 dziennie to może dlatego u mnie taki zestaw właśnie wiesiołek + suple dla planujących ciążę + wyregulowanie tarczycy pomogło.łykałam przez kilka miesięcy do owu, ale nie zauważyłam różnicy
ja też 6 dziennie. Do tego zaczelam siwiec, więc obstawiam po prostu stresJa brałam po 6 dziennie to może dlatego u mnie taki zestaw właśnie wiesiołek + suple dla planujących ciążę + wyregulowanie tarczycy pomogło.
Jak miałam czas bez starań to Biotebal max też pomagał
Jak byłam nastolatką to zazdrościłam ludziom urodzonym w lecie Zwłaszcza tych osiemnastek nad jeziorem lub na działce, zimne piwo, grill Ja listopadowa to musiałam lokum ogarniać bo na dworze pizgało złem@Nasturtium @Owulacja czyli też jesteście tymi nieszczęśliwymi dziećmi, które mają urodziny w wakacje? W czasach szkolnych była u mnie rozpacz, że nie można zgrać ekipy na przyjęcie urodzinowe
Miałam tak samoJak byłam nastolatką to zazdrościłam ludziom urodzonym w lecie Zwłaszcza tych osiemnastek nad jeziorem lub na działce, zimne piwo, grill Ja listopadowa to musiałam lokum ogarniać bo na dworze pizgało złem