reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

strasznie to smutne że czasem jak to niektórzy myślą usłana różami droga po dziecko jest tak kręta że nie wiesz czy to już ten ostatni zakręt czy coś jeszcze. Wiem że brzmi to banalnie, ale jednak nie można nam stać w miejscu z naszymi myślami daleko idącymi w tą złą stronę. Dlatego fajnie że mamy tu też siebie i ciągniemy jakoś ten gówniany tobołek i nie jesteś w tym sama jedyna, bardzo mocno Cię tule❤️
Dziękuję🤍.

reklama
Wiesz, jakby wniosek jest prosty- nie mam swoich owulacji, więc jeśli nie idę od razu w ivf- a nie idę, to można powiedzieć, że starania zawieszone. Zobaczymy co mi powie ten lekarz we wtorek. Chociaż nie wiem czego się spodziewam właściwie, co może mi zaproponować poza ivf? Także unormowanie wagi niestety nic u mnie nie zmieniło 😔.
a do kogo idziesz we wtorek? (jutro?)

Nie straciłaś. 🤣 ja akurat skończyłam obiad jeść 😉 ale, no cóż to tylko płodny śluz . A tak wogole to jak nie masz potwierdzonej owulacji, to moze masz jak ja w tym cyklu, dwa razy w cyklu płodny śluz.
Samo życie przecież 🤣
O sraniu z @Owulacja rozmawiamy to o glutach nie można 🤣🤣🤣🤣

A Ty to widziałaś?
Ja jestem w takiej fazie życia, że podobne rzeczy powodują u mnie napady mdłości.
(Nie będę tego obrazować😅)

Eeee…Nieeee.
Ble, sama dla siebie bym tego nie zrobiła, a co dopiero dla innych 😅.
Wystarczy opis.
tak, ja niestety jestem wrażliwa na widok cudzych wydzielin tego typu. Nie wiem dlaczego, np. jak widzę jak komuś się leje krew z palca to luz, ale jak tu się czasem napatoczy jakies zdjęcie zakrwawionej podpaski, to mi się słabo aż robi 🙈

reklama
a czasem jakas mamusia wpadnie na pomysł wrzucenia na forum zdjęcia zawartości pampersa z pytaniem, czy to normalnie wygląda 🤦‍♀️ (ale to nie w naszym wątku 😁)
Haha, przypomniało mi się, że gdzieś widziałam takiego mema z jakiejś fejsbukowej grupy gdzie kobieta zapytała co to za wypustki na plecach córeczki a to był jej kręgosłup 🤣🤣

Do góry