Bolilol
Fanka BB :)
nie masz czego żałowaćChyba nie zdążyłam zobaczyć foto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie masz czego żałowaćChyba nie zdążyłam zobaczyć foto
Było zdjęcie owego śluzu.Chyba nie zdążyłam zobaczyć foto
ale to przynajmniej wiesz na czym stoisz, nie będziesz się zastanawiać. Mimo wszystko przykro mi, że tej owu znów nie było. Trzymam kciuki za to, byście podjęli najlepsza dla Was decyzję o tym, jakie następne kroki teraz warto wykonaćBez zaskoczenia.
Ale, że ujebane majtyByło zdjęcie owego śluzu.
Sorki, nie umiałam przejść obojętnie obok tego.
To się trochę w wątek wpierdzieliłam.
Nieeee…Taki między palcami.Ale, że ujebane majty
Tego jeszcze nie było na wątkach kreskowych
strasznie to smutne że czasem jak to niektórzy myślą usłana różami droga po dziecko jest tak kręta że nie wiesz czy to już ten ostatni zakręt czy coś jeszcze. Wiem że brzmi to banalnie, ale jednak nie można nam stać w miejscu z naszymi myślami daleko idącymi w tą złą stronę. Dlatego fajnie że mamy tu też siebie i ciągniemy jakoś ten gówniany tobołek i nie jesteś w tym sama jedyna, bardzo mocno Cię tuleMoże mam ciągłą owulacje . Ech, już nawet chyba nic nie czuję. No może trochę smutku, ale chyba bardziej obojętność. Dzisiaj też rozmawiałam z koleżanką w pracy, stara się od 9 lat, ma 3 ivf za sobą, 2 inseminacje, dwa poronienia. W wynikach niby wszystko ok, jedynie leciutka niedoczynność. Szczerze to nie wyobrażam sobie próbować tyle lat. Ona jest właśnie na etapie, że nie wchodzi w żadne procedury, jedynie seks bez zabezpieczeń, bo na kolejne ivf na razie nie jest gotowa psychicznie.
mogłabyś zrobić podobne zdjęcie dla zobrazowania?Nieeee…Taki między palcami.
Obrazowo pokazana rozciągliwość .
uspokójcie sieeeeeeee!!mogłabyś zrobić podobne zdjęcie dla zobrazowania?
Wiesz, jakby wniosek jest prosty- nie mam swoich owulacji, więc jeśli nie idę od razu w ivf- a nie idę, to można powiedzieć, że starania zawieszone. Zobaczymy co mi powie ten lekarz we wtorek. Chociaż nie wiem czego się spodziewam właściwie, co może mi zaproponować poza ivf? Także unormowanie wagi niestety nic u mnie nie zmieniło .ale to przynajmniej wiesz na czym stoisz, nie będziesz się zastanawiać. Mimo wszystko przykro mi, że tej owu znów nie było. Trzymam kciuki za to, byście podjęli najlepsza dla Was decyzję o tym, jakie następne kroki teraz warto wykonać
o nieeeee pierwszy raz się cieszę że nie zdążyłamByło zdjęcie owego śluzu.
Sorki, nie umiałam przejść obojętnie obok tego.
To się trochę w wątek wpierdzieliłam.