reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Powiem Ci, że ja nie mam stresa tylko poczucie, że dobre wiadomości kreskowe już na ten miesiąc się wyczerpały i statystycznie nie mam szans ;)
Nooo ja mam tak samo , ja to czuje , że tylko zepsuje statystykę, bo podbrzusze boli i czuje się tak jak co miesiąc 🤷‍♀️ test zrobię jutro.

Bez zaskoczenia.

Załączniki

• DFCF7FC7-1806-426C-9481-C9F29CDDA6D2.png
    DFCF7FC7-1806-426C-9481-C9F29CDDA6D2.png
    80,8 KB · Wyświetleń: 149
Może mam ciągłą owulacje 😄😄. Ech, już nawet chyba nic nie czuję. No może trochę smutku, ale chyba bardziej obojętność. Dzisiaj też rozmawiałam z koleżanką w pracy, stara się od 9 lat, ma 3 ivf za sobą, 2 inseminacje, dwa poronienia. W wynikach niby wszystko ok, jedynie leciutka niedoczynność. Szczerze to nie wyobrażam sobie próbować tyle lat. Ona jest właśnie na etapie, że nie wchodzi w żadne procedury, jedynie seks bez zabezpieczeń, bo na kolejne ivf na razie nie jest gotowa psychicznie.

reklama
Do góry