reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Powiem Ci, że ja nie mam stresa tylko poczucie, że dobre wiadomości kreskowe już na ten miesiąc się wyczerpały i statystycznie nie mam szans ;)
Nooo ja mam tak samo , ja to czuje , że tylko zepsuje statystykę, bo podbrzusze boli i czuje się tak jak co miesiąc 🤷‍♀️ test zrobię jutro.

Bez zaskoczenia.

Załączniki

• DFCF7FC7-1806-426C-9481-C9F29CDDA6D2.png
    DFCF7FC7-1806-426C-9481-C9F29CDDA6D2.png
    80,8 KB · Wyświetleń: 151
Może mam ciągłą owulacje 😄😄. Ech, już nawet chyba nic nie czuję. No może trochę smutku, ale chyba bardziej obojętność. Dzisiaj też rozmawiałam z koleżanką w pracy, stara się od 9 lat, ma 3 ivf za sobą, 2 inseminacje, dwa poronienia. W wynikach niby wszystko ok, jedynie leciutka niedoczynność. Szczerze to nie wyobrażam sobie próbować tyle lat. Ona jest właśnie na etapie, że nie wchodzi w żadne procedury, jedynie seks bez zabezpieczeń, bo na kolejne ivf na razie nie jest gotowa psychicznie.

reklama
Do góry