reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

@pluto_nova wpisz mi proszę okres. Czyli lekarz miał rację, że owulacja była duuużo wcześniej w tym miesiącu. Masakra. Zamiast cyklu 30-32 miałam cykl 24-dniowy... Jedyny plus tej sytuacji, że jak pojedziemy na weekend majowy z córką do Legolandu, to będe po kolejnej miesiączce.
Albo w ciąży 😌

reklama
Orientujecie się, czy dwytygodniowa grypa może mieć wpływ na cykl? W życiu nie miałam okresu wcześniej niż po 28 dniach, najczęściej 31 dni, a tutaj 24. Totalnie zgłupiałam.
Moim zdaniem na pewno. Ja po grypie około sylwestrowej miałam okres 10 albo 11 dni.
I ogólnie cały cykl się rozsypał 🙂

Sluz w ciazy jest podobny do tego przed okresem ? Pamietam ze jak zaszlam to taki w grudniu mialam a teraz sie powtorzyl.

jechałam sobie elegancko i nagle zaświeciła się ikonka silnika i odcięło moc. Całe szczęście, że idealnie na wysokości parkingu, to mocą rozpędu udało mi się jeszcze skresic i zjechać na wjazd na parking, ale na sam parking się już wjechać nie udało. I już nie chciało odpalić. Na szczęście jacyś panowie pomogli mi go zepchnąć tak, żeby nie blokować przejazdu, mąż przyjechał i ustawiliśmy go na miejscu parkingowym. No i mąż mnie zawiózł do szpitala, jak on skończy pracę, to spróbujemy go ruszyć na kable, mąż ma nadzieję, że przez to, że ja parkuję na zewnątrz i jednoczesnie niedużo nim jeżdżę i takie bardzo krótkie trasy, to mógł akumulator paść. Całe szczęście, że nie gdzieś na środku ronda albo za miastem (bo właśnie ten szpital to w sąsiednim mieście jest)
Dobrze, że Tobie nic się nie stało.
Ale Ci powiem, że jestem z Ciebie dumna bardzo, bo pamiętam jak jakiś czas temu opowiadałaś, że od niedawna jeździsz i się boisz. A zobacz jak sobie pięknie poradziłaś :) A tutaj szybka decyzja i jaka stresująca sytuacja :)

Sluz w ciazy jest podobny do tego przed okresem ? Pamietam ze jak zaszlam to taki w grudniu mialam a teraz sie powtorzyl.
Wszystko wszystkim, ale to zdjęcie jest niepotrzebne🤢🤡.

Nikt Ci nie odpowie, czy taki śluz to ciąża, czy nie.
Jeśli podejrzewasz, że jesteś w ciąży, to po prostu idź na betę.

Wiecie co, zbliża się mój termin testowania 😂 po tak bogatym miesiącu w 🍼 czuję się jak przed egzaminem 😂😛 normalnie mam stresa, a w głowie "nie spierdol tego" 😂🤣
Powiem Ci, że ja nie mam stresa tylko poczucie, że dobre wiadomości kreskowe już na ten miesiąc się wyczerpały i statystycznie nie mam szans ;)

ale jeżeli robiłaś dzisiaj dwa testy ciążowe i wyszły negatywne to to oznacza, że (miejmy nadzieję, że "jeszcze") nie jesteś w ciąży, więc żadne z objawów, które masz nie są "ciążowe". Bo żeby coś było "ciążowe" to musi być ciąża.

reklama
Do góry