reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

@pluto_nova wpisz mi proszę okres. Czyli lekarz miał rację, że owulacja była duuużo wcześniej w tym miesiącu. Masakra. Zamiast cyklu 30-32 miałam cykl 24-dniowy... Jedyny plus tej sytuacji, że jak pojedziemy na weekend majowy z córką do Legolandu, to będe po kolejnej miesiączce.
Albo w ciąży 😌

reklama
Sluz w ciazy jest podobny do tego przed okresem ? Pamietam ze jak zaszlam to taki w grudniu mialam a teraz sie powtorzyl.

jechałam sobie elegancko i nagle zaświeciła się ikonka silnika i odcięło moc. Całe szczęście, że idealnie na wysokości parkingu, to mocą rozpędu udało mi się jeszcze skresic i zjechać na wjazd na parking, ale na sam parking się już wjechać nie udało. I już nie chciało odpalić. Na szczęście jacyś panowie pomogli mi go zepchnąć tak, żeby nie blokować przejazdu, mąż przyjechał i ustawiliśmy go na miejscu parkingowym. No i mąż mnie zawiózł do szpitala, jak on skończy pracę, to spróbujemy go ruszyć na kable, mąż ma nadzieję, że przez to, że ja parkuję na zewnątrz i jednoczesnie niedużo nim jeżdżę i takie bardzo krótkie trasy, to mógł akumulator paść. Całe szczęście, że nie gdzieś na środku ronda albo za miastem (bo właśnie ten szpital to w sąsiednim mieście jest)
Dobrze, że Tobie nic się nie stało.
Ale Ci powiem, że jestem z Ciebie dumna bardzo, bo pamiętam jak jakiś czas temu opowiadałaś, że od niedawna jeździsz i się boisz. A zobacz jak sobie pięknie poradziłaś :) A tutaj szybka decyzja i jaka stresująca sytuacja :)

Sluz w ciazy jest podobny do tego przed okresem ? Pamietam ze jak zaszlam to taki w grudniu mialam a teraz sie powtorzyl.
Wszystko wszystkim, ale to zdjęcie jest niepotrzebne🤢🤡.

Nikt Ci nie odpowie, czy taki śluz to ciąża, czy nie.
Jeśli podejrzewasz, że jesteś w ciąży, to po prostu idź na betę.

Wiecie co, zbliża się mój termin testowania 😂 po tak bogatym miesiącu w 🍼 czuję się jak przed egzaminem 😂😛 normalnie mam stresa, a w głowie "nie spierdol tego" 😂🤣
Powiem Ci, że ja nie mam stresa tylko poczucie, że dobre wiadomości kreskowe już na ten miesiąc się wyczerpały i statystycznie nie mam szans ;)

ale jeżeli robiłaś dzisiaj dwa testy ciążowe i wyszły negatywne to to oznacza, że (miejmy nadzieję, że "jeszcze") nie jesteś w ciąży, więc żadne z objawów, które masz nie są "ciążowe". Bo żeby coś było "ciążowe" to musi być ciąża.

reklama
Do góry