reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Trudno zareagować na Twój wpis, może lepiej napiszę tak. Pamiętaj to nie jest zadna kwalifikacja do czegoś, i bez względu na wynik "nie spierdoliłaś niczego" i nie będziesz w tym odosobniona... bo po 1 i 2 stronie jesteśmy pozytywne i negatywne TU RAZEM mimo gownianych gównoburz.
Ja to tylko tak dla żartu napisałam. Jestem na etapie śmiania się zamiast przeżywania. Doły łapały mnie do 1 roku starań, teraz to już.. przyzwyczaiłam się. Po 17 cs przestałam liczyć, a i testuję bardzo rzadko. Po prostu bardzo mnie cieszą te butle 🥺 trzymam za Was wszystkie kciuki. Ale dziękuję Ci za Miłe słowa ♥️ nikt nie może czuć się odosobniony, wszystkie patrzymy w tym samym celu 🙂

Przeczytałam "dobrze że JUŻ CZWARTEK" i myślę: jak to? Już tydzień zleciał? Zaraz weekend? Jakieś stare strony czytam? A po dwóch sekundach przeczytałam "W" w środku :p ale nie powiem, fajnie było przez chwilę pomyśleć że zaraz znowu weekend :D
Miałam dokładnie to samo :D czytam i czytam i licze te dni i jakoś nijak mi nie wychodziło :D

@pluto_nova wpisz mi proszę okres. Czyli lekarz miał rację, że owulacja była duuużo wcześniej w tym miesiącu. Masakra. Zamiast cyklu 30-32 miałam cykl 24-dniowy... Jedyny plus tej sytuacji, że jak pojedziemy na weekend majowy z córką do Legolandu, to będe po kolejnej miesiączce.

Orientujecie się, czy dwytygodniowa grypa może mieć wpływ na cykl? W życiu nie miałam okresu wcześniej niż po 28 dniach, najczęściej 31 dni, a tutaj 24. Totalnie zgłupiałam.

reklama
Do góry