reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Trudno zareagować na Twój wpis, może lepiej napiszę tak. Pamiętaj to nie jest zadna kwalifikacja do czegoś, i bez względu na wynik "nie spierdoliłaś niczego" i nie będziesz w tym odosobniona... bo po 1 i 2 stronie jesteśmy pozytywne i negatywne TU RAZEM mimo gownianych gównoburz.
Ja to tylko tak dla żartu napisałam. Jestem na etapie śmiania się zamiast przeżywania. Doły łapały mnie do 1 roku starań, teraz to już.. przyzwyczaiłam się. Po 17 cs przestałam liczyć, a i testuję bardzo rzadko. Po prostu bardzo mnie cieszą te butle 🥺 trzymam za Was wszystkie kciuki. Ale dziękuję Ci za Miłe słowa ♥️ nikt nie może czuć się odosobniony, wszystkie patrzymy w tym samym celu 🙂

Przeczytałam "dobrze że JUŻ CZWARTEK" i myślę: jak to? Już tydzień zleciał? Zaraz weekend? Jakieś stare strony czytam? A po dwóch sekundach przeczytałam "W" w środku :p ale nie powiem, fajnie było przez chwilę pomyśleć że zaraz znowu weekend :D
Miałam dokładnie to samo :D czytam i czytam i licze te dni i jakoś nijak mi nie wychodziło :D

@pluto_nova wpisz mi proszę okres. Czyli lekarz miał rację, że owulacja była duuużo wcześniej w tym miesiącu. Masakra. Zamiast cyklu 30-32 miałam cykl 24-dniowy... Jedyny plus tej sytuacji, że jak pojedziemy na weekend majowy z córką do Legolandu, to będe po kolejnej miesiączce.

Orientujecie się, czy dwytygodniowa grypa może mieć wpływ na cykl? W życiu nie miałam okresu wcześniej niż po 28 dniach, najczęściej 31 dni, a tutaj 24. Totalnie zgłupiałam.

reklama
Do góry