reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
no ja właśnie robię te ombre. Robiłam teraz pierwsza testową, żeby się w ogóle nauczyć jak to się robi, a teraz już będę lecieć z masową produkcja dla siebie i mam (mojej i teściowej) na dzień mamy - zamówiłam piękne wloczki z Kokonków i czekam aż przyjadą 😁
Ta mi wpadła w oko - no śliczne są - az ciężko zdecydować się na kolory.

Załączniki

• Screenshot_20230327-143322_Allegro.jpg
    Screenshot_20230327-143322_Allegro.jpg
    397,3 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Wiecie co, zbliża się mój termin testowania 😂 po tak bogatym miesiącu w 🍼 czuję się jak przed egzaminem 😂😛 normalnie mam stresa, a w głowie "nie spierdol tego" 😂🤣
Trudno zareagować na Twój wpis, może lepiej napiszę tak. Pamiętaj to nie jest zadna kwalifikacja do czegoś, i bez względu na wynik "nie spierdoliłaś niczego" i nie będziesz w tym odosobniona... bo po 1 i 2 stronie jesteśmy pozytywne i negatywne TU RAZEM mimo gownianych gównoburz.

Do góry