Avy
Fanka BB :)
Ale byś się nasłuchała pieprzenia od ludziJa to bym się pokroić dała, żeby mieć 3 dziewczyny
Chyba, że na drugim końcu globu ludzie mają inną mentalność. Jak to jest w ogóle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale byś się nasłuchała pieprzenia od ludziJa to bym się pokroić dała, żeby mieć 3 dziewczyny
Na najbliższych zajęciach chyba będą malować Fridę...Słyszałam ale nie wiedziałam że robi się reprodukcje, myślałam że się maluje z własnej głowy a w tym jestem słaba ale Ty to teraz się wina nie napijesz
SZYBKO.Jaki tu spokój dzisiaj Jak Wam mija niedziela?
o! Jakie pomieszczenie urządzaliście? Obyło się bez kłótni? My mamy małą garderobę przy sypialni, którą chcemy jakoś ogarnąćWymyśliliśmy że chcemy nowe meble i od wczoraj je składaliśmy Ja aktualnie skończyłam oglądać Harrego Pottera Chłop śpi przed nocką. A ja przygotowuję się psychicznie na nadchodzący tydzień. Nie lubię poniedziałku
o! Jakie pomieszczenie urządzaliście? Obyło się bez kłótni? My mamy małą garderobę przy sypialni, którą chcemy jakoś ogarnąć
Też nie lubię poniedziałków
Ale macie wysoką kondygnację! 6 metrów wysokie to pewnie znienawidzone przez tego, który musi je myćNajwiększy z pokoi. Pokój dzienny, salon czy jak zwał tak zwał. Kupiliśmy takie meble bo znudziła mi się komoda Ale wiesz nasz Największy Pokój ma 35 metrów kwadratowych także można kombinować. Nie robiliśmy wielkich rewolucji, tylko odmalowaliśmy ściany na biało bo mamy tam kominek wiec juz śnieżnobiałe nie były. Bo jeszcze w tym roku musimy wymienić okno. Ze znienawidzonego 6 metrów wysokie i 4 metry szerokie zmienimy na wysokie na 1,5m i szerokie na 3,5m. Wiec trzeba murować i wtedy pewnie remont będzie poważniejszy. Nie pokłóciliśmy się na szczęście.
Nie lubię remontów a mając dom to wiecznie coś do zrobienia
Ale macie wysoką kondygnację! 6 metrów wysokie to pewnie znienawidzone przez tego, który musi je myć
Właśnie zrobiłam co niezbędne i leżę .Za dużo stresów ostatnio, więc organizm woła o odpoczynek. To, co masz do zrobienia, nie ucieknie
O, też jestem ciekawa jak to jest więcej niż 7/8 dpo, jaki wynik świadczy, że owu była, a jaki ją wyklucza.Jeśli badanie byłoby faktycznie 8dpo to jak najbardziej, a tak to średnio. Jedynie możesz zrobić, żeby wiedzieć czy owu w ogóle była, bo z tego co pamiętam (niech mnie ktoś poprawi jak coś) jeśli wynik jest poniżej 3 to nie było owulacji.
1000E masakra. A budynek macie murowany? Nie lepiej wylać nadproże? Sorki za takie pytania, zboczenie zawodoweDokładnie tak. Może jakby to były nowe okna to bym dała radę. Jak kupiliśmy ten dom to wiadomo że już było wstawione. Kupiliśmy 9 lat temu ale dom wybudowany był w 1979 i z wtedy jest okno. Kupilam karcher do szyb i kij do niego ale doczyscic się nie da tym bardziej na wysokości. Okno jest nieotwierane. Na zewnątrz trzeba wyjść by je umyć. Jest się automatycznie jeszcze niżej niż okno się zaczyna. Do tego okna wychodzą na stronę gdzie zachodzi słońce. Wszystko widać. Jak mamy gości to zaciągam rolety żeby nie widzieli brudu W końcu wymienimy na takie otwierane. Okno kupiliśmy 2 lata temu ale tak czeka bo za samą jakąś tam belkę zaśpiewali nam 1000€
W tym jednym pokoju mamy właśnie sufit na wysokości 6 metrów. Każdy się zachwyca. My też się na początku zachwycaliśmy. Ale jak przyszło do malowania, usuwania pajeczyn.i przedewszystkim ogrzania takiego pomieszczenia to po wymianie okna następny będzie obniżany sufit