Nasturtium
Fanka BB :)
Mnie jakoś siły opuściły, a mam sporo do zrobienia .Jaki tu spokój dzisiaj Jak Wam mija niedziela?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie jakoś siły opuściły, a mam sporo do zrobienia .Jaki tu spokój dzisiaj Jak Wam mija niedziela?
wszystkie puzzle układająJaki tu spokój dzisiaj Jak Wam mija niedziela?
Jaki tu spokój dzisiaj Jak Wam mija niedziela?
a masz potwierdzoną owu? Bo chyba nic się nie chwaliłaś!8/9 dzień po owulacji to prog już może zacząć spadać, czy Waszym zdaniem wynik będzie miarodajny? Miałam zrobić 7dpo, ale nie mogłam, więc myślę, czy 8/9dpo ma jeszcze sens.
Ja to bym się pokroić dała, żeby mieć 3 dziewczynyMoja koleżanka miała dwie córki i była w trzeciej ciąży to słuchała tekstów: teraz to już musi być chłopak. Jak urodziła się trzecia dziewczynka to ludzie jej rzucali tekstami: "co za pech", na jej męża, że to "damski krawiec". Jak wtedy gadałyśmy to mi mówiła, że jestem jedyną osobą, która normalnie jej pogratulowała.
No właśnie nie mam, w Bocianie usłyszałam, że mogła być z lewego, czyli ciałko żółte nie było widoczne. Właśnie nie do końca widzę sens tego badania i już sama nie wiem. Proga kazała mi zbadać ta gin, u której byłam w ostatni poniedziałek, ale skoro w Bocianie w piątek na usg nie było nic widoczne to pewnie się wchłonął po prostu..a masz potwierdzoną owu? Bo chyba nic się nie chwaliłaś!
Obserwuję w szkole takie rodzeństwa, fajna jest tam czasem dynamika ;-)Ja to bym się pokroić dała, żeby mieć 3 dziewczyny
Słyszałam ale nie wiedziałam że robi się reprodukcje, myślałam że się maluje z własnej głowy a w tym jestem słaba ale Ty to teraz się wina nie napijeszA słyszałyście o koncepcie "Paint and drink"? Od dawna planowałam się wybrać... Podczas takiego wieczorku tworzy się reprodukcje znanych obrazów - pijąc wino ;-)
Za dużo stresów ostatnio, więc organizm woła o odpoczynek. To, co masz do zrobienia, nie ucieknieMnie jakoś siły opuściły, a mam sporo do zrobienia .
Jeśli badanie byłoby faktycznie 8dpo to jak najbardziej, a tak to średnio. Jedynie możesz zrobić, żeby wiedzieć czy owu w ogóle była, bo z tego co pamiętam (niech mnie ktoś poprawi jak coś) jeśli wynik jest poniżej 3 to nie było owulacji.No właśnie nie mam, w Bocianie usłyszałam, że mogła być z lewego, czyli ciałko żółte nie było widoczne. Właśnie nie do końca widzę sens tego badania i już sama nie wiem. Proga kazała mi zbadać ta gin, u której byłam w ostatni poniedziałek, ale skoro w Bocianie w piątek na usg nie było nic widoczne to pewnie się wchłonął po prostu..