Bolilol
Fanka BB :)
też tak myślę5 dpo może ale nie musi być zadowalający i dziewczyna będzie w nerwach, bo prog jej wyjdzie niski. Ja bym zrobiła 7-8dpo. Ale to tylko moje zdanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też tak myślę5 dpo może ale nie musi być zadowalający i dziewczyna będzie w nerwach, bo prog jej wyjdzie niski. Ja bym zrobiła 7-8dpo. Ale to tylko moje zdanie.
Witaj w klubie z jajnikiem, ale plamienia jeszcze nie mam. Który dzień cyklu u Ciebie?Zaś mnie dziś boli jajnik. Ale zaczęłam plamić delikatnie!!! Huraaaaa! XD
Wrzucam kij w mrowisko. Zbliżają się święta. Jakie sposoby na radzenie sobie z sugestywnymi komentarzami w wasza stronę i spodziewanej przez rodzine ciąży?
Dla przypomnienia! Dzisiaj w nocy zmieniamy czas na letni Ciepełko do nas nadciąga
Przestawiamy zegarki (tzn. większość sama się przestawia, ale na piekarniku już należy przeklikać ) z godziny 2:00 na 3:00. Także śpijcie jutro długo!
5 dpo może ale nie musi być zadowalający i dziewczyna będzie w nerwach, bo prog jej wyjdzie niski. Ja bym zrobiła 7-8dpo. Ale to tylko moje zdanie.
Czy mogę podpytać dlaczego wynik 12-14ng jest niezadowalający? Wynika to z jakiś wskazań medycznych czy coś?Zgadzam się ja np. dwa razy robiła 9dpo i wynik był około 12-14ng - dla mnie to słaby wynik, totalnie niezadowalający. Dlatego w tym miesiącu stawiam przede wszystkim na monitoring bo chcę zobaczyć czy 7dpo jest wyższy czy nadal taki do d*py
Gdzieś ostatnio pojawił się jakiś artykuł na ten temat...Wrzucam kij w mrowisko. Zbliżają się święta. Jakie sposoby na radzenie sobie z sugestywnymi komentarzami w wasza stronę i spodziewanej przez rodzine ciąży?
I najgorsze (dla mnie) co może być to obracanie problemu w żart i rzucanie jakimiś śmieszkami heheszkami. Bo ludzie nie lubią poruszania trudnych tematów. Neee, to już wolę, żeby rodzina myślała, że jestem pierdolnięta (a jestem, mają rację)Gdzieś ostatnio pojawił się jakiś artykuł na ten temat...
Psycholog radził w nim generalnie, żeby "wyjść z szafy" z tematem i oficjalnie powiedzieć np. o staraniach, niepłodności, problemach, itp.
Tylko że to też nie takie proste...
Szczegółów bym pewnie nie miała ochoty zdradzać, a sama myśl o durnowatych domysłach osób, które nie mają o temacie pojęcia, przyprawia mnie o mdłości... choć nie powinna.
to by był dobry pomysł, gdyby społeczeństwo było wyedukowane. Niestety wyjście z szafy często wiąże się ze złotymi radami: musicie odpuścić, kuzynka mojej koleżanki też miała taki problem i poszła do bioenergoterapeuty i zaszła, a znajoma koleżanki z pracy mojej siostry to... A to mówiąc szczerze jest dla mnie (moje odczucia) gorsze niż pytania kiedy dziecko.Gdzieś ostatnio pojawił się jakiś artykuł na ten temat...
Psycholog radził w nim generalnie, żeby "wyjść z szafy" z tematem i oficjalnie powiedzieć np. o staraniach, niepłodności, problemach, itp.
Tylko że to też nie takie proste...
Szczegółów bym pewnie nie miała ochoty zdradzać, a sama myśl o durnowatych domysłach osób, które nie mają o temacie pojęcia, przyprawia mnie o mdłości... choć nie powinna.
41dc ale 9 dzień brania Duphastonu na wywołanieWitaj w klubie z jajnikiem, ale plamienia jeszcze nie mam. Który dzień cyklu u Ciebie?
Od kiedy usłyszałam historie o wyjeździe na wakacje od lekarza, straciłam zaufanie do czyjegokolwiek zrozumienia...to by był dobry pomysł, gdyby społeczeństwo było wyedukowane. Niestety wyjście z szafy często wiąże się ze złotymi radami: musicie odpuścić, kuzynka mojej koleżanki też miała taki problem i poszła do bioenergoterapeuty i zaszła, a znajoma koleżanki z pracy mojej siostry to... A to mówiąc szczerze jest dla mnie (moje odczucia) gorsze niż pytania kiedy dziecko.
masakraOd kiedy usłyszałam historie o wyjeździe na wakacje od lekarza, straciłam zaufanie do czyjegokolwiek zrozumienia...