reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Hejka hejka. Kurde dziewczyny od 4 dni mam suchosc w pochwie i nie mam w ogole libido. Moj mowi ze w poprzedniej ciazy tez tak mialam jak nie wiedzielismy jeszcze o niej. I sie sam nakreca a ja po tej stracie boje sie ze jednak.nic z tego. Plakac nie bede ale chcialabym jak kazda znas juz miec maluszka.

Do dziewczyn, które robią testy owulacyjne i wrzucają je do aplikacji Premom. Przy jakiej wartości LH macie piki? Do jakiej wartości może to dojść?
Ja miałam teraz tak:
Niedziela: 0.63
Poniedziałek: 0.67
Wtorek: 1.04
Rozumiem, że testuje się do momentu spadku? Ewentualnie możecie pokazać swoje scr z tej aplikacji?

U mnie to wygląda tak

Załączniki

• C75702F5-C43E-4995-9BEF-8F423E33545D.png
    C75702F5-C43E-4995-9BEF-8F423E33545D.png
    359,6 KB · Wyświetleń: 64
Hejka hejka. Kurde dziewczyny od 4 dni mam suchosc w pochwie i nie mam w ogole libido. Moj mowi ze w poprzedniej ciazy tez tak mialam jak nie wiedzielismy jeszcze o niej. I sie sam nakreca a ja po tej stracie boje sie ze jednak.nic z tego. Plakac nie bede ale chcialabym jak kazda znas juz miec maluszka.
7 dni po najwcześniej mozna wykonać bete. Zrób razem z progiem.

Hej dziewczyny ❤️ Jak tam środowe nastroje ? Ja dzisiaj 10-11 dpo. Nie czuję się żeby cionsz miał być. Powinnam siknac koło piątku- soboty ale może jutro siknę dla nauki. Nie spodziewam się nic bo symptomów żadnych poza tym dwa dni po owu miałam te plamienia. Ale zobaczymy 🙂

Pamiętaj, ze nie musi byc symptomów (przeważnie je sobie wmawiamy). Jakies dolegliwości powinny się dopiero w późniejszym czasie pojawić takze niczym się nie przejmuj
U większośći kobiet po prostu nie ma @ i tylko to wkskazuje ciążę. Takze trzymam kciuki! ❤️

reklama
Do góry