reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dog Morning GIF
Coś mi nie poszło z tymi ostatnimi postami 🤣
Jak to było do mnie, to pocieszę, ...uj z tymi pikami jak ciąży z tego nie ma.🤷‍♀️🤣🌞🦋

Cześć dziewczyny. Wydaje mi się czy mogłam przespać pika? 19.03. spore ilości rozciągliwego śluzu i tak sobie myślę, że pik mógł być w nocy.

Jadę na maksymalnych obrotach ostatnio... Od niedzieli mamy szczeniaka i dziecko ze szkarlatyną. Dobijcie, błagam. 🙈

Załączniki

• 2d257bb7-7d23-45b1-9985-60cd98494d1b.jpeg
    2d257bb7-7d23-45b1-9985-60cd98494d1b.jpeg
    39 KB · Wyświetleń: 69
Cześć dziewczyny. Wydaje mi się czy mogłam przespać pika? 19.03. spore ilości rozciągliwego śluzu i tak sobie myślę, że pik mógł być w nocy.

Jadę na maksymalnych obrotach ostatnio... Od niedzieli mamy szczeniaka i dziecko ze szkarlatyną. Dobijcie, błagam. 🙈
Ja myślę, że pik mógł być 19 wieczorem ale robisz za krótkie przerwy pomiędzy jednym a drugim sikaniem dlatego są jasne. Ja robiłam po 3-4h przerwy żeby dobrze wyłapać pik.

Ja myślę, że pik mógł być 19 wieczorem ale robisz za krótkie przerwy pomiędzy jednym a drugim sikaniem dlatego są jasne. Ja robiłam po 3-4h przerwy żeby dobrze wyłapać pik.

Właśnie te przerwy to wymuszone. Testowałam kiedy akurat mogłam, bo miałam strasznie zwariowany weekend, a nie chciałam przegapić, bo się spodziewałam pika w tym terminie i o, przegapiłam... 😅 W minionym cyklu robiłam po 2 razy dziennie i wyszło ładnie. W tym myślę właśnie, że mógł być w nocy.

A jak tak nieśmiało z pytanie czy ktoś chce zakładać kwietniowe?

Bo ja w sumie doszłam do wniosku, że mogę xD jak nie ma kogoś napalonego

hot alyssa milano GIF
Koniecznie! Ja dopiero 3dc, ale myślami już w kwietniu :D mam w planach najpierw wytęsknić się za mężem, wrócic z wyjazdu naładowana słońcem i seksic się na stęsknione pandy.

reklama
Do góry