reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
mi też raz wyszedł pik, a owulacji po temperaturach nie było widać (to było po pierwszym biochemie) pik chyba 12dc, a owulację miałam dopiero 20dc (i to poparte temperaturą i progiem badanym 7dpo i przesuniętym okresem dokładnie o tyle dni co przesunięta owulacja), więc testy mogą trochę kłamać. Mógł być wyrzut LH i test to wyłapał, ale nie doszło do pęknięcia co widać na wykresie
24.03 zrobie proga, moze opodpowie co się odpindala teraz, chyba, ze @ dostane. Poprzednio w 22 dc dostalam kak byl bezowulacyjny i wtedy nawet paski nie wyszły. Dzis czulam klucie prawego jajnika.

Hejo ☺️ ja już po pobraniu krwi. Dzisiaj spałam na kanapie żeby mnie przypadkiem mąż nie obudził w nocy swoim chrapaniem, tak się przygotowałam do badania prolaktyny. 😁
Rany! To ja miałam badaną prolaktynę na pierwszej wizycie w klinice, więc stres był konkretny 🙈

Ja dziś pierwszy dzień w pracy po chorobie😄

Role Playing Reaction GIF by Hyper RPG

"Co ja robię tu uuu"

reklama
ja właśnie też na pierwszą wizytę w klinice przygotowałam cała listę supli i dawek. Żeby było śmieszniej przyczepiła się tylko do dwóch pozycji na liście mówiąc, że lepiej to oddać mężowi, a akurat te dwie miałam od ginekolog na endometrium (koenzym Q10 200mg i L-karnityna 2g) i pytała o acard, ale jak jej powiedziałam szczerze na co zaczęłam brać i że skutkiem ubocznym zdaje się być brak migren, to powiedziała, że mogę ten acard brać 😅

A no widzisz. To chyba od przekonana kazdego po prostu zależy 😀
Mi tez mowil zeby za duzo supli nie brac bo to wcale nie dobrze (np. Mam jod w ogestanie i jeszcze osobno na receptę to mówił ze niepotrzebnie ale u niego bylam na zastepstwie wiec mimo wszystko zostawiam to co mówiła moja Profesor )

Do góry