reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Następna jeszcze cichaczem tutaj siedzi 🤣🤣
Jak Twój żołądek?
Dziś lepiej, już nie siedzę cały dzień zwinięta w kłębek, choć delikatnie się potrafi odezwać. Nie jadłam nic z jogurtem ani niczym takim, no ale 🤷‍♀️ ale na pewno lepiej niż wczoraj i da się żyć.
Będę tu siedzieć, dopóki wszystkie stad nie pójdziecie sobie na Mamusie 😍😍

reklama
Wiesz co, ostatnio robiłam zakupy w Pepco i przy kasach są takie przekąski - musy - jakieś bio jabłko czy coś takiego tam jest napisane. Jak mnie po tym pogoniło 😆 dobrze, że to był ostatni sklep na mojej trasie 😆😆😆
Witaj w klubie, mnie tak samo 🙈. Jabłko z gruszką u mnie było.
Ale za to wiesiołek mnie nie goni, ogólnie nie widzę żeby działał, ale grzecznie jem dalej, smakuje mi (kapsułki rozgryzam).

Witaj w klubie, mnie tak samo 🙈. Jabłko z gruszką u mnie było.
Ale za to wiesiołek mnie nie goni, ogólnie nie widzę żeby działał, ale grzecznie jem dalej, smakuje mi (kapsułki rozgryzam).

Mnie ostatnio lekarz zaskoczył.
Powiedziałam mu ze biorę wiesiołka. To zapytal dlaczego go biore. Balam się odpowiedzieć 😅
Ale Powiedziałam on sceptycznie nastawiony mówi ze to cos tam naturalne i dziala na menopauze i bolesne miesiączkowanie ale więcej badań nie ma i moj sluz jest po lekach a nie wiesiołku (więc mnie nieźle podsumował az mi glupio bylo i sie smialam )

Mnie ostatnio lekarz zaskoczył.
Powiedziałam mu ze biorę wiesiołka. To zapytal dlaczego go biore. Balam się odpowiedzieć 😅
Ale Powiedziałam on sceptycznie nastawiony mówi ze to cos tam naturalne i dziala na menopauze i bolesne miesiączkowanie ale więcej badań nie ma i moj sluz jest po lekach a nie wiesiołku (więc mnie nieźle podsumował az mi glupio bylo i sie smialam )
O jejku, mnie lekarz ginekolog zapytał, po co biorę inozytol 🐷

reklama
Do góry