reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
no i dobrze, dobrze, że tak sprawdza. Będzie później można pięknie porównywać na stymulacji
Tak, na pewno jej plusem jest to, że nie pcha leków na ślepo. Bliskość też powoduje, że nie mam tego problemu co jeszcze niedawno z wiecznymi kursami do Kielc, gdzie jeszcze bywało, że nie mogłam prowadzić i musiałam kogoś angażować.

Ja na początku mega się przejęlam. Ale jak zobaczylam relacje mojej babeczki z Kliniki (a mianowicie brak reakcji) to juz mam to gdzieś. Totalnie się tym nie przejęla. Powiedziała ze jej rekordzistka miala jakos 26
Ja już o amh coraz mniej myślę, bo co to mi da? Nie zmienię go. Owszem biorę suple na poprawę jajeczek, nie wiadomo czy cokolwiek to da, jeśli nie będzie efektu w postaci ciąży to można będzie uznać, że nie, i tak tego nie sprawdzę, więc wolę się martwić tym na co chociaż minimalny wpływ mam.

reklama
Ja już o amh coraz mniej myślę, bo co to mi da? Nie zmienię go. Owszem biorę suple na poprawę jajeczek, nie wiadomo czy cokolwiek to da, jeśli nie będzie efektu w postaci ciąży to można będzie uznać, że nie, i tak tego nie sprawdzę, więc wolę się martwić tym na co chociaż minimalny wpływ mam.

No to prawda na to nie mamy kompletnie wplywu
Ty masz za male tak ?duzo

Do góry