Nasturtium
Fanka BB :)
3 mi wystarczy, nie jestem zachłanna .AMH to nawet 6 ng/ml mogę Ci oddać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 mi wystarczy, nie jestem zachłanna .AMH to nawet 6 ng/ml mogę Ci oddać
Ale wtedy nadal będę ponad normę, więc mnie nie urządza taki biznes3 mi wystarczy, nie jestem zachłanna .
To ile musisz mi oddać? Przyjmę na klatę.Ale wtedy nadal będę ponad normę, więc mnie nie urządza taki biznes
A Ty robiłaś kiedyś monitoring?U mnie 17 dc i test jakby chciał a nie mogł...dokupilam dzis wydając 2 razy wiecej w Rossmannie te testy ovu i nareszcie na wieczór 0,88 czyli cykl mi się przedluzy zapewne o ile do ovu dojdzie. Bo kto ją tam wie.
Ty to miałaś mi oddać trochę AMH, nieco (ale nie za dużo) fsh i lh, nadal czekam!
Odległość bywa problemem, znam to, bo ja tak krążyłam po operacji i przed przez 3 lata średnio 3 razy w tygodniu Łódź- Kielce.
Ten cykl masz stymulowany? Pewnie pisałaś wcześniej, ale dzisiaj czytałam piąte przez dziesiąte.
NieA Ty robiłaś kiedyś monitoring?
PCOS?Ja mogę oddac AMH!
To może warto? Na testy też wydasz sporo, a zrobiłabyś jeden- dwa i bardziej wiedziałabyś na czym stoisz.