reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Bo nie ma co się nakręcać. Będziesz się w kółko zastanawiać: urosło czy nie urosło. I co Ci to da? Nic. Jutro się wszystkiego dowiesz a do tego czasu:
Keep Calm Deep Breath GIF by Bitrix24
Ja już w sumie nie myślę, dzisiaj poszłam na względnym luzie. Teraz moją nieuzasadnioną na razie obsesją jest endo z uwagi na ten spizgany estradiol 😋.

reklama
Sama. Jeśli miałaś kiedyś coś złamane i brałaś przeciwzakrzepowe to ten zastrzyk tak samo się podaje.
Nie tylko przy złamaniu przeciwzakrzepowe, ja miałam też po mastektomii, ale jak raz dostałam ten zivafert na pęknięcie to on był podawany w penie, jeśli będę miała aplikować sobie sama to na pewno poproszę o taki zwykły zastrzyk.

reklama
Jakos ciężko nie myśleć jak juz 3 albo 4 raz jade w tym miesiącu (3 h drogi w jedną stronę). Ale musze sie przyzwyczaić
Odległość bywa problemem, znam to, bo ja tak krążyłam po operacji i przed przez 3 lata średnio 3 razy w tygodniu Łódź- Kielce.
Ten cykl masz stymulowany? Pewnie pisałaś wcześniej, ale dzisiaj czytałam piąte przez dziesiąte.

Do góry