reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dalej w trasie czy już na miejscu? 😁
Zajechałam do babci o 21:40 🙃 zrobiłam jej niespodziankę. Zadowolona. Strasznie kocham te moja babcie. Jest sama… moja matka obraziła się na nią za to, ze stanęła po mojej stronie i od 3 lat nie ma z nią kontaktu jak ja. Jej druga córka mieszka w DE wiec przyjeżdzaja do Polski 3-4x w roku także zostalam jej ja i mój mąż - za niego to by życie oddała xD jest dla niej najważniejszy 🤣 przyjechałam mówię BABCIA ZROBIĘ SE BUŁKĘ a ona ALE ZOSTAW PÓŁ DLA MĘŻA JAK RANO WRÓCI Z PRACY 🤣 nosz kurła xD ale polała wina… także się zreflektowała 🤦‍♀️

Zajechałam do babci o 21:40 🙃 zrobiłam jej niespodziankę. Zadowolona. Strasznie kocham te moja babcie. Jest sama… moja matka obraziła się na nią za to, ze stanęła po mojej stronie i od 3 lat nie ma z nią kontaktu jak ja. Jej druga córka mieszka w DE wiec przyjeżdzaja do Polski 3-4x w roku także zostalam jej ja i mój mąż - za niego to by życie oddała xD jest dla niej najważniejszy 🤣 przyjechałam mówię BABCIA ZROBIĘ SE BUŁKĘ a ona ALE ZOSTAW PÓŁ DLA MĘŻA JAK RANO WRÓCI Z PRACY 🤣 nosz kurła xD ale polała wina… także się zreflektowała 🤦‍♀️
Babcie są najlepsze :D A te co wino polewają to tym bardziej!
Wspaniale, że macie taką relację :)

Babcia najlepsza przyjaciółka ❤️Z matka tez taka miałam… ale jej troszkę odbiło 🤷‍♀️ alkoholiczka także chyba to ja trochę tłumaczy.. mózg przepity…
Moja babcia też była cudowna. Niestety, już jej nie ma z nami. Więc spędzaj czas ze swoją i ciesz się każdą chwilą ❤️

Niestety, alkohol potrafi zniszczyć życie nie tylko alkoholikowi, ale też najbliższym. Trzymaj się!

Nie mogłam spać i melduje, że o 4.30 siknęłam. No i teraz chyba czas na betę.

Załączniki

• 033800ED-A837-43F8-A390-6DD74CCBD183.jpeg
    033800ED-A837-43F8-A390-6DD74CCBD183.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 169
  • 33964CDB-A083-4F8E-B472-094BD3E27F57.jpeg
    33964CDB-A083-4F8E-B472-094BD3E27F57.jpeg
    563,8 KB · Wyświetleń: 164
reklama
Do góry