reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dalej w trasie czy już na miejscu? 😁
Zajechałam do babci o 21:40 🙃 zrobiłam jej niespodziankę. Zadowolona. Strasznie kocham te moja babcie. Jest sama… moja matka obraziła się na nią za to, ze stanęła po mojej stronie i od 3 lat nie ma z nią kontaktu jak ja. Jej druga córka mieszka w DE wiec przyjeżdzaja do Polski 3-4x w roku także zostalam jej ja i mój mąż - za niego to by życie oddała xD jest dla niej najważniejszy 🤣 przyjechałam mówię BABCIA ZROBIĘ SE BUŁKĘ a ona ALE ZOSTAW PÓŁ DLA MĘŻA JAK RANO WRÓCI Z PRACY 🤣 nosz kurła xD ale polała wina… także się zreflektowała 🤦‍♀️

Zajechałam do babci o 21:40 🙃 zrobiłam jej niespodziankę. Zadowolona. Strasznie kocham te moja babcie. Jest sama… moja matka obraziła się na nią za to, ze stanęła po mojej stronie i od 3 lat nie ma z nią kontaktu jak ja. Jej druga córka mieszka w DE wiec przyjeżdzaja do Polski 3-4x w roku także zostalam jej ja i mój mąż - za niego to by życie oddała xD jest dla niej najważniejszy 🤣 przyjechałam mówię BABCIA ZROBIĘ SE BUŁKĘ a ona ALE ZOSTAW PÓŁ DLA MĘŻA JAK RANO WRÓCI Z PRACY 🤣 nosz kurła xD ale polała wina… także się zreflektowała 🤦‍♀️
Babcie są najlepsze :D A te co wino polewają to tym bardziej!
Wspaniale, że macie taką relację :)

Babcia najlepsza przyjaciółka ❤️Z matka tez taka miałam… ale jej troszkę odbiło 🤷‍♀️ alkoholiczka także chyba to ja trochę tłumaczy.. mózg przepity…
Moja babcia też była cudowna. Niestety, już jej nie ma z nami. Więc spędzaj czas ze swoją i ciesz się każdą chwilą ❤️

Niestety, alkohol potrafi zniszczyć życie nie tylko alkoholikowi, ale też najbliższym. Trzymaj się!

Nie mogłam spać i melduje, że o 4.30 siknęłam. No i teraz chyba czas na betę.

Załączniki

• 033800ED-A837-43F8-A390-6DD74CCBD183.jpeg
    033800ED-A837-43F8-A390-6DD74CCBD183.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 165
  • 33964CDB-A083-4F8E-B472-094BD3E27F57.jpeg
    33964CDB-A083-4F8E-B472-094BD3E27F57.jpeg
    563,8 KB · Wyświetleń: 160
reklama
Do góry