Avy
Fanka BB :)
Nie no, czarne w białe kropki to ja szanujęJa to w spodniach piżamowych (w których oczywiście nie śpię #bezmajtyzm) byłam we wtorek w lidlu . Ale ładne są, czarne w białe kropki .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no, czarne w białe kropki to ja szanujęJa to w spodniach piżamowych (w których oczywiście nie śpię #bezmajtyzm) byłam we wtorek w lidlu . Ale ładne są, czarne w białe kropki .
Dalej w trasie czy już na miejscu?Miałam dziś konsultacje z endo odnośnie tego mojego tsh 0,14. Kazała brać 38,5 euthyroxu i kontrola za miesiąc plus usg tarczycy. I kazała w 38dc zacząć brać proga jak miesiączka nie przyjdzie
Zajechałam do babci o 21:40 zrobiłam jej niespodziankę. Zadowolona. Strasznie kocham te moja babcie. Jest sama… moja matka obraziła się na nią za to, ze stanęła po mojej stronie i od 3 lat nie ma z nią kontaktu jak ja. Jej druga córka mieszka w DE wiec przyjeżdzaja do Polski 3-4x w roku także zostalam jej ja i mój mąż - za niego to by życie oddała xD jest dla niej najważniejszy przyjechałam mówię BABCIA ZROBIĘ SE BUŁKĘ a ona ALE ZOSTAW PÓŁ DLA MĘŻA JAK RANO WRÓCI Z PRACY nosz kurła xD ale polała wina… także się zreflektowałaDalej w trasie czy już na miejscu?
Babcie są najlepsze A te co wino polewają to tym bardziej!Zajechałam do babci o 21:40 zrobiłam jej niespodziankę. Zadowolona. Strasznie kocham te moja babcie. Jest sama… moja matka obraziła się na nią za to, ze stanęła po mojej stronie i od 3 lat nie ma z nią kontaktu jak ja. Jej druga córka mieszka w DE wiec przyjeżdzaja do Polski 3-4x w roku także zostalam jej ja i mój mąż - za niego to by życie oddała xD jest dla niej najważniejszy przyjechałam mówię BABCIA ZROBIĘ SE BUŁKĘ a ona ALE ZOSTAW PÓŁ DLA MĘŻA JAK RANO WRÓCI Z PRACY nosz kurła xD ale polała wina… także się zreflektowała
Babcia najlepsza przyjaciółka Z matka tez taka miałam… ale jej troszkę odbiło alkoholiczka także chyba to ja trochę tłumaczy.. mózg przepity…Babcie są najlepsze A te co wino polewają to tym bardziej!
Wspaniale, że macie taką relację
Moja babcia też była cudowna. Niestety, już jej nie ma z nami. Więc spędzaj czas ze swoją i ciesz się każdą chwiląBabcia najlepsza przyjaciółka Z matka tez taka miałam… ale jej troszkę odbiło alkoholiczka także chyba to ja trochę tłumaczy.. mózg przepity…
Oj, już czas ten czas,Nie mogłam spać i melduje, że o 4.30 siknęłam. No i teraz chyba czas na betę.
Na razie studzę emocje - beta prawdę powie. Ale nie powiem... cieszę się, że wczoraj zajrzałam do tego cholernego koszaOj, już czas ten czas,
Kolejny cionsz brawo