Nasturtium
Fanka BB :)
Serio? To nie dla mnie .Ruchańsko. Cały weekend w łóżku W końcu w sobotę ovi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio? To nie dla mnie .Ruchańsko. Cały weekend w łóżku W końcu w sobotę ovi
Tak, niecałe 1. Niby tragedii nie ma, ale dobre też nie jest.No to prawda na to nie mamy kompletnie wplywu
Ty masz za male tak ?duzo
Ruchańsko. Cały weekend w łóżku W końcu w sobotę ovi
Prawie Cały weekend będę chodziła w piżamie, to na pewno Jutro robię zaopatrzenie żywieniowe, żeby z domu nie wychodzićSerio? To nie dla mnie .
Tak, niecałe 1. Niby tragedii nie ma, ale dobre też nie jest.
Eeej, ładna pogoda ma być, dotleń oocyty!Prawie Cały weekend będę chodziła w piżamie, to na pewno Jutro robię zaopatrzenie żywieniowe, żeby z domu nie wychodzić
Już dzisiaj nie chcę nic wiedzieć .A wiecie, że te głupie komórki zaczynają rosnąć już jakiś rok przed owulacją? Ostatnio dopiero to wyczytałam i byłam bardzo zdziwiona
U nas to nie ma takiej opcji. No chyba, że na wakacjach. Może do maja się doprowadzę do porządku i wtedy się uda .Ej tez bym chciała! Moze sie pozytywnie zaskocze i tez taki maratonik zrobimy (tylko kurde weekend u rodziców )
Ja to w spodniach piżamowych (w których oczywiście nie śpię #bezmajtyzm) byłam we wtorek w lidlu . Ale ładne są, czarne w białe kropki .Prawie Cały weekend będę chodziła w piżamie, to na pewno Jutro robię zaopatrzenie żywieniowe, żeby z domu nie wychodzić