reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Nie znajdę tego już, ale wczoraj ktoś mnie pytał co ja biorę teraz za suple
To odpowiadam, że nic nie biorę poza B12 i vigantolem (witamina D) bo w teorii mam odpuszczenie

A vigantol bierzemy bo Młodemu wyszła wit. D 21 - a nikt z nas raczej nie ma pewnie większej więc wszyscy się suplementujemy. I ja to tam leje na oko
Ja pytałam o wege DHA🙂.

reklama
Afirmuje razem z Tobą! Ja dalej nie mam okresu… kłuje mnie ras lewy raz prawy, już w głowie czarne myśli ze zaś CP 🤦‍♀️ czekam do 38dc i jak nie przyjdzie to biorę dupka i badania zaś
Ja właśnie mam zamiar dzisiaj zapytać do którego dnia mam czekać z dupkiem, ostatnio cykl był 37 dni, ale nie wiem, czy nie lepiej wywołać. Dzisiaj 18dc i moni, więc jeśli nic nie urosło od poniedziałku to chyba nie ma sensu czekać.

Ja właśnie mam zamiar dzisiaj zapytać do którego dnia mam czekać z dupkiem, ostatnio cykl był 37 dni, ale nie wiem, czy nie lepiej wywołać. Dzisiaj 18dc i moni, więc jeśli nic nie urosło od poniedziałku to chyba nie ma sensu czekać.
Mój mówił, ze jak do 35 nie dostaje miesiączki to test i brać 🤷‍♀️

No wiem właśnie, też to w sumie spoko jest, ale jednak te 10-11 dni to na granicy przyzwoitości jest.

W ogóle to przechodzę jakieś katharsis, jeżeli chodzi o świadomość starań... że ja interpretowałam owu na podstawie śluzu i bólu...
Z tego co pamiętam badałaś proga I był ok 🙂
U mnie kilku ginekologów stwierdziło, że skoro prog jest ok to ta faza 11 dni też jest ok i nie ma co panikować. Przed braniem antykoncepcji też miałam takie krótkie cykle I moja mama też ma takie a mam jeszcze 3 braci więc wnioskuję że to nie problem 🙂

reklama
Do góry