G
guest-1716035268
Gość
haha oni są w tym wszystkim trochę jednak uroczy... trochę takie dzieci we mgleDobrze, że chociaż ogarnia kto jest jego żoną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha oni są w tym wszystkim trochę jednak uroczy... trochę takie dzieci we mgleDobrze, że chociaż ogarnia kto jest jego żoną
ja nawet nie zwracałam uwagi ile mój cykl trwaA robiłaś coś specjalnie, żeby się wydłużyła? Ja mam ostatnio 11 dni... i troszkę się zmartwiłam, ale nie mam pojęcia jaką mogłam mieć kiedyś...
niezły ze mnie dzban, że przez tyle lat nawet podstawowych rzeczy nie wiedziałam...
Te chłopy to są śmiszne czasemDobrze, że chociaż ogarnia kto jest jego żoną
Ja tez mam swoją krótka fazę lutealnaA robiłaś coś specjalnie, żeby się wydłużyła? Ja mam ostatnio 11 dni... i troszkę się zmartwiłam, ale nie mam pojęcia jaką mogłam mieć kiedyś...
niezły ze mnie dzban, że przez tyle lat nawet podstawowych rzeczy nie wiedziałam...
Rozbawił mnie .Dobrze, że chociaż ogarnia kto jest jego żoną
No wiem właśnie, też to w sumie spoko jest, ale jednak te 10-11 dni to na granicy przyzwoitości jest.Ja tez mam swoją krótka fazę lutealna
Możesz częściej testować, patrz na plusy
A mnie dzisiaj boli ten lewy jajnik, w którym nigdy nic nie chce urosnąć powyżej 10mm, muszę sobie afirmować, że to na pewno działa na krzyż i będzie taka owulacja, że hoho.Ja jebie nie umiem wstać z łóżka xD mówię kurła wątroba mi siada bo nie umiem się podnieść i tak boli w tym miejscu ! Jakoś wstałam.. kurła nie umiem dojść do kibla!!! Dzwonię do doktora! A nie dobra… ćwiczyłam wczoraj xD
Afirmuje razem z Tobą! Ja dalej nie mam okresu… kłuje mnie ras lewy raz prawy, już w głowie czarne myśli ze zaś CP czekam do 38dc i jak nie przyjdzie to biorę dupka i badania zaśA mnie dzisiaj boli ten lewy jajnik, w którym nigdy nic nie chce urosnąć powyżej 10mm, muszę sobie afirmować, że to na pewno działa na krzyż i będzie taka owulacja, że hoho.