reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
U mnie się zmieniła. Na początku starań (ponad 5 lat temu) była ok 12 dni, a od 2 lata temu i do tej pory jest 15 dniowa.
A robiłaś coś specjalnie, żeby się wydłużyła? Ja mam ostatnio 11 dni... i troszkę się zmartwiłam, ale nie mam pojęcia jaką mogłam mieć kiedyś...

niezły ze mnie dzban, że przez tyle lat nawet podstawowych rzeczy nie wiedziałam...

A robiłaś coś specjalnie, żeby się wydłużyła? Ja mam ostatnio 11 dni... i troszkę się zmartwiłam, ale nie mam pojęcia jaką mogłam mieć kiedyś...

niezły ze mnie dzban, że przez tyle lat nawet podstawowych rzeczy nie wiedziałam...
Sama się wydłużyła po kilku poronieniach. Chociaż może to zależało od tego, że na początku dużo się "leczyłam progesteronem" i to on mi wydłużył na tyle, że po odstawieniu już taka została.

Sama się wydłużyła po kilku poronieniach. Chociaż może to zależało od tego, że na początku dużo się "leczyłam progesteronem" i to on mi wydłużył na tyle, że po odstawieniu już taka została.
Dziękuję za odpowiedź. Przykro mi z powodu Twoich poronień i trzymam obrzydliwie mocno kciuki za Ciebie

Dobrze, że chociaż ogarnia kto jest jego żoną 😂

Załączniki

• 77FD16B3-AE9D-4480-9427-DB3B5EB78C6C.jpeg
    77FD16B3-AE9D-4480-9427-DB3B5EB78C6C.jpeg
    148,5 KB · Wyświetleń: 125
reklama

przestań to nie prawda jaki dzban! myślę że dużo z nas nie pilnowało tego w ogóle i to nie powód by mieć do siebie jakiekolwiek pretensje przez to ❤️

Do góry