reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Chyba u mnie tkanka nie ma różnicy... bo owu są i wszystko. Chociaż może faktycznie za dużo trenuje, już nawet nie pod względem tkanki tłuszczowej, ale stresu, ciało może nie odróżniać, że to dobry stres ;D ale bez tego głowa by mi siadła zupełnie, więc nie bede ryzykować
Kurcze ale nie trenujesz zawodowo, nie zresz jakis wspomagaczy. Przecież sportsmenki też trenują i zachodzą w ciążę.
Mi się wydaje, że zdrowy ruch nie jest problemem.

reklama
No ale ona pojawiła się po wyznaczonym czasie. Wyrzuciłam do kosza i po chwili go wygrzebałam 😂 Nie chce się nakręcać bo to Pink a zarzekałam sie, że nie będę grzebać jak już wyrzucę
Kochana jesli ta kreska to ciąża to hcg rośnie z każdą chwilą, ja rano mialam cien, wieczorem kreseczkę. Zbieraj mocz i siknij nam tu za 3 h. Na pewno masz "tonę " testów jak większość z nas - nie żałuj 😁😍😊🦋🍀💚✊✊ jutro rano siknij ponownie.

Dziewczyny jeszcze Was zapytam o badanie nasienia. W tym miejscu gdzie mamy termin mają takie badania. Warto robić coś więcej oprócz tego podstawowego seminogramu?
1 badanie nasienia w ogóle u nas więc nic nie wiemy na razie.
Z jednej strony machnęłabym wszystko, a z drugiej jak będzie problem to androlog pewnie jakieś swoje zleci.
Ja bym na początek zrobiła podstawy, bo pieniążki się przydadzą. Jeśli będzie trzeba to pogłebić badania. Ale każda tu pewnie ma inne zdanie na ten temat.

reklama
Chyba u mnie tkanka nie ma różnicy... bo owu są i wszystko. Chociaż może faktycznie za dużo trenuje, już nawet nie pod względem tkanki tłuszczowej, ale stresu, ciało może nie odróżniać, że to dobry stres ;D ale bez tego głowa by mi siadła zupełnie, więc nie bede ryzykować
Dlatego napisałam, że pewnie u Ciebie nie ma to znaczenia. Chyba macie też lekko obniżone parametry nasienia?

Do góry