reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

ehhh...wiem, że na testy patrzy się w wyznaczonym czasie, a tu po 8 minutach pojawił się cień. Teoretycznie zapisana jestem na 18 a okres powinnam mieć 21...
Widze, a ja zwykle cieni nie widze.
Moze to znaczyć wszystko i nic niestety. Albo powtorz dzisiaj wieczorem, albo jutro rano dla pewności- jeśli będzie ciemniejsza i szybko się pojawi to teście cos 🤞🤞

reklama
Dziewczyny, a czy faza lutealna jest stała przez całe życie miesiączkowe czy zmienia się na przestrzeni lat?

Dziewczyny, a czy faza lutealna jest stała przez całe życie miesiączkowe czy zmienia się na przestrzeni lat?

Powinna być stała dla danej kobiety i mieć 10-16 dni ale wiadomo, że zawirowania hormonalne mogą na nią wpłynąć. Moja ma 15 dni, ale nie wiem jaka była kiedyś bo nie interesowało mnie to

ej! Musisz teraz powtórzyć! 😝

Widze, a ja zwykle cieni nie widze.
Moze to znaczyć wszystko i nic niestety. Albo powtorz dzisiaj wieczorem, albo jutro rano dla pewności- jeśli będzie ciemniejsza i szybko się pojawi to teście cos 🤞🤞

Ale ja tu widzę kreskę. Idź na betę albo sikaj jutro. Kreska jak najbardziej może być taka ajsna skoro do okresu jeszcze daleko ;)

porządny cień jak nawet ja widzę! 🤞

Też widzę jakiś cień:) a też nie widzę ich zazwyczaj
No ale ona pojawiła się po wyznaczonym czasie. Wyrzuciłam do kosza i po chwili go wygrzebałam 😂 Nie chce się nakręcać bo to Pink a zarzekałam sie, że nie będę grzebać jak już wyrzucę

reklama
No ale ona pojawiła się po wyznaczonym czasie. Wyrzuciłam do kosza i po chwili go wygrzebałam 😂 Nie chce się nakręcać bo to Pink a zarzekałam sie, że nie będę grzebać jak już wyrzucę
Ja na pinku mialam falszywa kreskę od razu, po czasie nigdy nic.
Nie nakręcaj się, tylko spokojnie kup jeszcze inny test niz pink i zrob jutro rano. Masz kilka dni do okresu wiec szansa jest 🤞

Do góry