reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Jeszcze potruję o witaminach- D ile jednostek przyjmujecie i czy badałyście poziom?
Jak w maju badałam, a wcześniej brałam sobie co drugi dzień 4000 + to co było w femibionie - to wyszło mi trochę ponad normę :p
Potem odstawiłam tę dodatkową tabletkę i brałam tylko suple ciążowe. Teraz przez okres chorób brałam to co w suplach + 2000.

reklama
U mnie ten typ, że nikt jej z rodziny nie zaprasza. Wprasza się raczej. Przy wszystkich przybiera inną twarz. Opiernicz nie działa, spływa jak po kaczce, nic nie dociera. Nie ma żadnej refleksji nad swoim zachowaniem.
o jakbym o mojej niedoszłej na szczęście!! czytała, ale to był hardcore już pisałam kiedyś.. jeździła rowerem z wielką siekierą w koszyku albo potrafiła gary zmywać o 3 w nocy była jedynym słowem.....SUPER nie ?......miała wielki żal że nikt z nią czasu nie spędza, nie miała żadnych znajomych, nikogo serio...nawet z mężem spali w osobnych pokojach

Do góry