Lauritaa
Moderator
to już stare kobyły! Syn 17, córka 14, a ja 35
Łooo to szybko zaczęłaś młoda mamuśka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to już stare kobyły! Syn 17, córka 14, a ja 35
Jaką dawkę DHA dziennie przyjmujecie?
@olka11135 jakie Ty przyjmujesz (jeśli w ogóle), wiem, że jesteś wege.
no nie planowałam tak szybko zacząć, ale jak już pierwsze poszło to i rodzeństwo trzeba było dorobićŁooo to szybko zaczęłaś młoda mamuśka
no nie planowałam tak szybko zacząć, ale jak już pierwsze poszło to i rodzeństwo trzeba było dorobić
Ja jebie ...U mnie ten typ, że nikt jej z rodziny nie zaprasza. Wprasza się raczej. Przy wszystkich przybiera inną twarz. Opiernicz nie działa, spływa jak po kaczce, nic nie dociera. Nie ma żadnej refleksji nad swoim zachowaniem.
Dokładnie też jestem 4 dpoZatestowałabym już, a tu dopiero 4 dpo
też mam koleżankę co prawda nie z liceum ale dziewczyna miała 19 lat jak urodziła a jej mama była koło 40 właśnie. Mimo tego fajnie im było, dużo wsparcia i czasu spędzały wspólnie w ciągu dnia bo miały blisko do siebie, ta sama ulicaTy to możesz nawet jeszcze przed 40stka
Tfu tfu tfu
Moja kolezanka z klasy urodziła dziecko w 2 klasie liceum. Jej mama urodziła jej brata miesiąc później
Ja żre na oko raz 3 krople raz 5 kropli.Jeszcze potruję o witaminach- D ile jednostek przyjmujecie i czy badałyście poziom?