reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Syn ma 12 lat, a ja 33 lata
Córka ma 8 lat ale ona nie chce mieć dzieci przynajmniej tak twierdzi od kilku lat 🙈🤣
Ja w jej wieku też tak mówiłam, rodzeństwa też nie chciałam, teraz bardzo żałuję- wszystkiego z powyższych, bo gdybym wcześniej wiedziała, że chcę dziecko to pewnie nie miałabym takiego bałaganu ze zdrowiem.

Ja w jej wieku też tak mówiłam, rodzeństwa też nie chciałam, teraz bardzo żałuję- wszystkiego z powyższych, bo gdybym wcześniej wiedziała, że chcę dziecko to pewnie nie miałabym takiego bałaganu ze zdrowiem.

Rodzeństwo chce. Szczególnie siostrę ale swoich dzieci nie chce. Mi tam wszystko jedno byle by była szczęśliwa ❤️

reklama

Ahh szybko to się strasznie zmienia. Ja kiedys tez nie chciałam mieć dzieci. Potem jak urodziłam córkę to ze tylko jedno (nie wyobrażałam sobie ze mogłabym pokochać kogoś jeszcze tak bardzo, podzielić moje serduszko ) , a teraz mam taki instynkt, ze nawet przy pierwszym takiego nie miałam.

Do góry