Nasturtium
Fanka BB :)
Mój Stary kiedyś, że dobrze jakby jego synowi udało się "wstrzelić" z dzieckiem w mój wychowawczy...To bym pomogła trochę ;-p.Po 40stce to ja mogę już być babcią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój Stary kiedyś, że dobrze jakby jego synowi udało się "wstrzelić" z dzieckiem w mój wychowawczy...To bym pomogła trochę ;-p.Po 40stce to ja mogę już być babcią
Taki duze masz dzieciaczki ?
Młodziutkie jajniki .Ja rocznik 94 jeszcze 28 (w listopadzie 29)
ja mam większe A przepraszam… Nie licytujemy się
moja to samoSyn ma 12 lat, a ja 33 lata
Córka ma 8 lat ale ona nie chce mieć dzieci przynajmniej tak twierdzi od kilku lat
Ja w jej wieku też tak mówiłam, rodzeństwa też nie chciałam, teraz bardzo żałuję- wszystkiego z powyższych, bo gdybym wcześniej wiedziała, że chcę dziecko to pewnie nie miałabym takiego bałaganu ze zdrowiem.Syn ma 12 lat, a ja 33 lata
Córka ma 8 lat ale ona nie chce mieć dzieci przynajmniej tak twierdzi od kilku lat
Młodziutkie jajniki .
to już stare kobyły! Syn 17, córka 14, a ja 35Tez fajnie :-) odchowane i będzie czas na maluszka, a jeszcze pomogą przy okazji
Ja w jej wieku też tak mówiłam, rodzeństwa też nie chciałam, teraz bardzo żałuję- wszystkiego z powyższych, bo gdybym wcześniej wiedziała, że chcę dziecko to pewnie nie miałabym takiego bałaganu ze zdrowiem.
Ja w jej wieku też tak mówiłam, rodzeństwa też nie chciałam, teraz bardzo żałuję- wszystkiego z powyższych, bo gdybym wcześniej wiedziała, że chcę dziecko to pewnie nie miałabym takiego bałaganu ze zdrowiem.