reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Czy któraś z Was była stymulowana od razu letrozolem? Do tej pory czytałam głównie o clo, ale zmiana planu, więc chętnie poczytam o doświadczeniach z tym lekiem.

reklama
jak nie masz czucia? 😳 A możesz go zginać?
Taaaak! Poszło na opuszek.. i niby szło by z tym żyć.. ale, że np podczas strzelania w służbie (czego nie przewiduję) to jednak palec ma być sprawny 🤷‍♀️ gdzieś jest porażony nerw od urazu i nie chce to zejść 🤷‍♀️ Jest dobrze, ale jednak dziwnie tak no xD

Wierzę, ze będzie dobrze 🤞🏻 ale jakieś duponormy w tym labie
Ale jedyne czynne od 6 w moim mieście i za to je kocham💜.
Przecież my znamy lepiej normy, to niech sobie piszą, co chcą😝.
ej upewniam się tylko bo się martwię, nie bierzesz już tej kurkumy chyba co?
Od kiedy @Brownie1992 wspomniała, że od owu należy odstawić, to jej nie brałam.
Mimo, że nie wierzyłam w ten cykl.
myślę, że tu nie ma co kombinować i myśleć czy późne czy wczesne. Jest, beta piękna, niech rośnie, tylko to jest ważne 😍
Masz rację 😙.
@Lady With Cats a jak teraz wyjazdy, zmieniacie plany?
Póki co lecimy.
Chyba że lekarz zaleci inaczej.
Bo wiesz @997tenNumerToKlopoty, my lecimy do Ameryki Środkowej z długą przesiadką w NY w maju 😝.
Według wyliczeń podróż rozpocznę w końcówce 13 tygodnia.

@Avy ja dopiję, dojem i już też idę spać. Muszę trochę więcej w pracy jutro zrobić. Także znowu pewnie będę miała zaległości tutaj.

Masz rację 😙.

Póki co lecimy.
Bo wiesz @997tenNumerToKlopoty, my lecimy do Ameryki Środkowej z długą przesiadką w NY w maju 😝.
To już lekko ponad pierwszy trymestr, więc bezpiecznie.

nie ma co teraz myśleć o tym. Ale ja Ci z całego serca życzę, żebyś niedługo się tym musiała zainteresować tak na poważnie po wysikaniu dwóch kresek :D
@Aczkolwiek@to_na_pralkę poleciała na wakacje tuż po teście i wszystko było w porządku - tak mówię na wypadek, gdybyś się miała martwić za bardzo ;)
Dokładnie, ja kupiłam lasta, nasikalam na test, były dwie krechy i następnego dnia wsiadłam w samolot. Wsio było ok. Miałam bezproblemowa ciąże ✊✊

Masz rację 😙.

Póki co lecimy.
Czyli Ty ameriiiiika a ja afriiiika 😬 i ja i ty polecimy w ciąży jakby coś… czuje to w moich jajnikach, macicy i wszystkich testach 👽

reklama
Do góry