Nasturtium
Fanka BB :)
Czy któraś z Was była stymulowana od razu letrozolem? Do tej pory czytałam głównie o clo, ale zmiana planu, więc chętnie poczytam o doświadczeniach z tym lekiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaak! Poszło na opuszek.. i niby szło by z tym żyć.. ale, że np podczas strzelania w służbie (czego nie przewiduję) to jednak palec ma być sprawny gdzieś jest porażony nerw od urazu i nie chce to zejść Jest dobrze, ale jednak dziwnie tak no xDjak nie masz czucia? A możesz go zginać?
Ale jedyne czynne od 6 w moim mieście i za to je kocham.Wierzę, ze będzie dobrze ale jakieś duponormy w tym labie
Od kiedy @Brownie1992 wspomniała, że od owu należy odstawić, to jej nie brałam.ej upewniam się tylko bo się martwię, nie bierzesz już tej kurkumy chyba co?
Masz rację .myślę, że tu nie ma co kombinować i myśleć czy późne czy wczesne. Jest, beta piękna, niech rośnie, tylko to jest ważne
Póki co lecimy.@Lady With Cats a jak teraz wyjazdy, zmieniacie plany?
To już lekko ponad pierwszy trymestr, więc bezpiecznie.Ale jedyne czynne od 6 w moim mieście i za to je kocham.
Przecież my znamy lepiej normy, to niech sobie piszą, co chcą.
Od kiedy @Brownie1992 wspomniała, że od owu należy odstawić, to jej nie brałam.
Mimo, że nie wierzyłam w ten cykl.
Masz rację .
Póki co lecimy.
Chyba że lekarz zaleci inaczej.
Bo wiesz @997tenNumerToKlopoty, my lecimy do Ameryki Środkowej z długą przesiadką w NY w maju .
Według wyliczeń podróż rozpocznę w końcówce 13 tygodnia.
Dokładnie, ja kupiłam lasta, nasikalam na test, były dwie krechy i następnego dnia wsiadłam w samolot. Wsio było ok. Miałam bezproblemowa ciążenie ma co teraz myśleć o tym. Ale ja Ci z całego serca życzę, żebyś niedługo się tym musiała zainteresować tak na poważnie po wysikaniu dwóch kresek
@Aczkolwiek@to_na_pralkę poleciała na wakacje tuż po teście i wszystko było w porządku - tak mówię na wypadek, gdybyś się miała martwić za bardzo
Czyli Ty ameriiiiika a ja afriiiika i ja i ty polecimy w ciąży jakby coś… czuje to w moich jajnikach, macicy i wszystkich testachAle jedyne czynne od 6 w moim mieście i za to je kocham.
Przecież my znamy lepiej normy, to niech sobie piszą, co chcą.
Od kiedy @Brownie1992 wspomniała, że od owu należy odstawić, to jej nie brałam.
Mimo, że nie wierzyłam w ten cykl.
Masz rację .
Póki co lecimy.
Chyba że lekarz zaleci inaczej.
Bo wiesz @997tenNumerToKlopoty, my lecimy do Ameryki Środkowej z długą przesiadką w NY w maju .
Według wyliczeń podróż rozpocznę w końcówce 13 tygodnia.
Ooooo to byly czasy... i te oranzadki w proszku, co tak strzelały ma językuPrzyznać się która żarła za dzieciaka Vibovit palcem? Bo ja właśnie to robię MMM smak dzieciństwa
JaCzy któraś z Was była stymulowana od razu letrozolem? Do tej pory czytałam głównie o clo, ale zmiana planu, więc chętnie poczytam o doświadczeniach z tym lekiem.
Jutro będziemy nadrabiały zaległości@Avy ja dopiję, dojem i już też idę spać. Muszę trochę więcej w pracy jutro zrobić. Także znowu pewnie będę miała zaległości tutaj.