reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Czy któraś z Was była stymulowana od razu letrozolem? Do tej pory czytałam głównie o clo, ale zmiana planu, więc chętnie poczytam o doświadczeniach z tym lekiem.
Ja, aromkiem. W moim przypadku reakcja organizmu była identyczna na obie substancje 🤷🏻‍♀️ czyli prócz kontrolowanego przyrostu pęcherzyków zero skutków ubocznych.
A tak swoją drogą to czy Ty nie miałaś przestać czytać internet?

reklama
Taaaak! Poszło na opuszek.. i niby szło by z tym żyć.. ale, że np podczas strzelania w służbie (czego nie przewiduję) to jednak palec ma być sprawny 🤷‍♀️ gdzieś jest porażony nerw od urazu i nie chce to zejść 🤷‍♀️ Jest dobrze, ale jednak dziwnie tak no xD
dobrze dobrze, zobacz co się dzieje, musisz mieć łapkę sprawną. Nie życzę, żeby Ci się do strzelania przydała, ale w Twojej pracy lepiej dmuchać na każde ewentualne zimno, zdecydowanie za duże ryzyko

@Lady With Cats w ogóle jak się czujesz, jak emocje?🙂
Nie wiem. Te plamienia dziś mnie ostudziły, no ale prog dobry.
Póki co szampana otwarcie szampana zostawiam na po porodzie. Nadal z rezerwą do tego podchodzę.

A czuć czuję się normalnie. Lekko cyce bolą i nie chce mi się jeść za bardzo. Mam ścisk w żołądku.

Niby byłby to 10 tydzień, niby polecają latanie w 2 trymestrze… ale kurła nie można się dać zwariować! I tak czuję, że się nie uda… za to właśnie słuchamy tych wakacyjnych songów właśnie… ja w Egipcie zakochana! To będzie już mój 4 raz… no i tak no 🤷‍♀️
Mi lekarka powiedziała, że jak wszystko gra to nie ma przeciwwskazań do lotów i mam się nie stresować, bo to gorzej działa.
Ja z uwagi na pracę, w 1 trym musialam 3x byc na delegacji po Europie.

Ooooo to byly czasy... i te oranzadki w proszku, co tak strzelały ma języku 🥲
Kupiłam ostatnio gdzieś takie drobne cukiereczki strzelające właśnie i wpadłam na świetny pomysł żeby w ramach żartu (bardzo jestem zabawna, nieprawdaż) posypać nimi sernik na sylwestra, żeby był, hehe, wystrzałowy. Cukierki dostały wilgoci od ciasta i wystrzelały sie same w domu 🙄🙄😬

Kupiłam ostatnio gdzieś takie drobne cukiereczki strzelające właśnie i wpadłam na świetny pomysł żeby w ramach żartu (bardzo jestem zabawna, nieprawdaż) posypać nimi sernik na sylwestra, żeby był, hehe, wystrzałowy. Cukierki dostały wilgoci od ciasta i wystrzelały sie same w domu 🙄🙄😬
a to ciekawe, bo jest czekolada z tymi strzelającymi i normalnie strzelają przy jedzeniu, ciekawe jak to robią

reklama
Ja, aromkiem. W moim przypadku reakcja organizmu była identyczna na obie substancje 🤷🏻‍♀️ czyli prócz kontrolowanego przyrostu pęcherzyków zero skutków ubocznych.
A tak swoją drogą to czy Ty nie miałaś przestać czytać internet?
Owszem, ale z wyłączeniem forum, więc pytam Was, a nie Googla😁. W internecie już nic nie czytam, tylko o diecie na podniesienie estradiolu mam zamiar 😋.

Do góry