reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Kupiłam ostatnio gdzieś takie drobne cukiereczki strzelające właśnie i wpadłam na świetny pomysł żeby w ramach żartu (bardzo jestem zabawna, nieprawdaż) posypać nimi sernik na sylwestra, żeby był, hehe, wystrzałowy. Cukierki dostały wilgoci od ciasta i wystrzelały sie same w domu 🙄🙄😬
Hahahaha pomysł zacny, a te niespodziewane losowe zdarzenie popsuło...

Czy któraś z Was była stymulowana od razu letrozolem? Do tej pory czytałam głównie o clo, ale zmiana planu, więc chętnie poczytam o doświadczeniach z tym lekiem.
Jeden cykl brałam Aromek. Od 3dc przez 5 dni i chyba słabo zadziałał, bo lekarz zalecił jeszcze następne 5 dni brać. Ogólnie czułam się po tym słabo, ból brzucha, rozdrażnienie, zmęczenie :/ nie kontynuowałam w kolejnych cyklach.

Przy 40 to już dinozaurza, @Madame JS co Ty na to 😀😂
T Rex Dinosaur GIF
🤣🤣 leje po nogach 😆

Obyyyyy! Ale tylko jeden jajowód wchodzi w grę także on teraz rozdaje karty 😬 Dobrze ze jestem na tym mentalnym etapie, że „wyjdzie albo nie” a jak nie to impreza xD 🤦‍♀️
Zle pytanie - nie "czy wyjdzie", powinno być "kiedy wyjdzie".
Da rade jeden na 100%, nerki też są nuby dwie a jak jednej braknie to dziala wszystko.
Trzymam kciuki :)

reklama
Do góry