reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ależ mi pryszcze na tyłku powylazily, i nawet nie mogę tego jeszcze zwalić na CIONSZ :( obstawiam siedzenie w aucie prawie 2h albo pół dnia w rajstopach, moja skóra już przywykła że chodzę tylko w bawełnianych legginsach :p
ja mam tak od stanika 😳 3 lata pracy z domu, stanik od święta i jak przez cały dzień noszę, to później cycki w plamach 😳

Ej, ja tez chce z Wami ♥️

Dziwne te wyniki jakieś 🤔 Ciąża powyzej 5mlu a niżej napisane 1-10 tydz od 202mlu🤔 trzymam kciuki za dobry przyrost, robisz jutro czy czekasz 48godz?
Hmm, a wiesz, że tak się przejęłam tym TSH, że nawet na to nie zwróciłam uwagi.
W piątek sprawdzę przyrost.
Właśnie, było podejrzewane późne zagnieżdżenie ale przy takiej becie to chyba nie ma obaw?
No właśnie chyba nie ma obaw, tym bardziej, że Beta startuje od zera. Ja robiłam te chujotesty z Alledrogo- ona są blade nawet przy dzisiejszej Becie😅.
No ale ja jestem bardziej ogarnięta w wynikach krwi, wymazach.
Tu są większe specjalistki od zagnieżdżania ode mnie.
Niech się któraś z mądrzejszych w tym temacie wypowie.

Niby byłby to 10 tydzień, niby polecają latanie w 2 trymestrze… ale kurła nie można się dać zwariować! I tak czuję, że się nie uda… za to właśnie słuchamy tych wakacyjnych songów właśnie… ja w Egipcie zakochana! To będzie już mój 4 raz… no i tak no 🤷‍♀️

reklama
Hmm, a wiesz, że tak się przejęłam tym TSH, że nawet na to nie zwróciłam uwagi.
W piątek sprawdzę przyrost.

No właśnie chyba nie ma obaw, tym bardziej, że Beta startuje od zera. Ja robiłam te chujotesty z Alledrogo- ona są blade nawet przy dzisiejszej Becie😅.
No ale ja jestem bardziej ogarnięta w wynikach krwi, wymazach.
Tu są większe specjalistki od zagnieżdżania ode mnie.
Niech się któraś z mądrzejszych w tym temacie wypowie.
myślę, że tu nie ma co kombinować i myśleć czy późne czy wczesne. Jest, beta piękna, niech rośnie, tylko to jest ważne 😍

Do góry