Bolilol
Fanka BB :)
jaaaaaaaaa!Przyznać się która żarła za dzieciaka Vibovit palcem? Bo ja właśnie to robię MMM smak dzieciństwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaaaaaaaaa!Przyznać się która żarła za dzieciaka Vibovit palcem? Bo ja właśnie to robię MMM smak dzieciństwa
ja mam tak od stanika 3 lata pracy z domu, stanik od święta i jak przez cały dzień noszę, to później cycki w plamachAleż mi pryszcze na tyłku powylazily, i nawet nie mogę tego jeszcze zwalić na CIONSZ obstawiam siedzenie w aucie prawie 2h albo pół dnia w rajstopach, moja skóra już przywykła że chodzę tylko w bawełnianych legginsach
Ja ostatnio kupiłam polecana w rossmanie nocciolate.. ona serio smakuje jak kinder bueno dozuję sobie ale… zjadłabym na raz!Przyznać się która żarła za dzieciaka Vibovit palcem? Bo ja właśnie to robię MMM smak dzieciństwa
licz, afirmuj!Jestem ciulnięta! Ale mamy na maj wylot do Egiptu i ja już liczę w którym ewentualnie tygodniu bym była i w ogole xD dobra… sadzi mi od tej owulacji!
Hmm, a wiesz, że tak się przejęłam tym TSH, że nawet na to nie zwróciłam uwagi.Ej, ja tez chce z Wami
Dziwne te wyniki jakieś Ciąża powyzej 5mlu a niżej napisane 1-10 tydz od 202mlu trzymam kciuki za dobry przyrost, robisz jutro czy czekasz 48godz?
No właśnie chyba nie ma obaw, tym bardziej, że Beta startuje od zera. Ja robiłam te chujotesty z Alledrogo- ona są blade nawet przy dzisiejszej Becie.Właśnie, było podejrzewane późne zagnieżdżenie ale przy takiej becie to chyba nie ma obaw?
Niby byłby to 10 tydzień, niby polecają latanie w 2 trymestrze… ale kurła nie można się dać zwariować! I tak czuję, że się nie uda… za to właśnie słuchamy tych wakacyjnych songów właśnie… ja w Egipcie zakochana! To będzie już mój 4 raz… no i tak nolicz, afirmuj!
Ja piłam nałogowo pyrosal.Przyznać się która żarła za dzieciaka Vibovit palcem? Bo ja właśnie to robię MMM smak dzieciństwa
myślę, że tu nie ma co kombinować i myśleć czy późne czy wczesne. Jest, beta piękna, niech rośnie, tylko to jest ważneHmm, a wiesz, że tak się przejęłam tym TSH, że nawet na to nie zwróciłam uwagi.
W piątek sprawdzę przyrost.
No właśnie chyba nie ma obaw, tym bardziej, że Beta startuje od zera. Ja robiłam te chujotesty z Alledrogo- ona są blade nawet przy dzisiejszej Becie.
No ale ja jestem bardziej ogarnięta w wynikach krwi, wymazach.
Tu są większe specjalistki od zagnieżdżania ode mnie.
Niech się któraś z mądrzejszych w tym temacie wypowie.