reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Hmm, a wiesz, że tak się przejęłam tym TSH, że nawet na to nie zwróciłam uwagi.
W piątek sprawdzę przyrost.

No właśnie chyba nie ma obaw, tym bardziej, że Beta startuje od zera. Ja robiłam te chujotesty z Alledrogo- ona są blade nawet przy dzisiejszej Becie😅.
No ale ja jestem bardziej ogarnięta w wynikach krwi, wymazach.
Tu są większe specjalistki od zagnieżdżania ode mnie.
Niech się któraś z mądrzejszych w tym temacie wypowie.
ej upewniam się tylko bo się martwię, nie bierzesz już tej kurkumy chyba co?

Niby byłby to 10 tydzień, niby polecają latanie w 2 trymestrze… ale kurła nie można się dać zwariować! I tak czuję, że się nie uda… za to właśnie słuchamy tych wakacyjnych songów właśnie… ja w Egipcie zakochana! To będzie już mój 4 raz… no i tak no 🤷‍♀️
nie ma co teraz myśleć o tym. Ale ja Ci z całego serca życzę, żebyś niedługo się tym musiała zainteresować tak na poważnie po wysikaniu dwóch kresek :D
@Aczkolwiek@to_na_pralkę poleciała na wakacje tuż po teście i wszystko było w porządku - tak mówię na wypadek, gdybyś się miała martwić za bardzo ;)

nie ma co teraz myśleć o tym. Ale ja Ci z całego serca życzę, żebyś niedługo się tym musiała zainteresować tak na poważnie po wysikaniu dwóch kresek :D
@Aczkolwiek@to_na_pralkę poleciała na wakacje tuż po teście i wszystko było w porządku - tak mówię na wypadek, gdybyś się miała martwić za bardzo ;)
Wspaniale! Ja w przyszłym tygodniu mam rezonans tej mojej ręki bo generalnie wyszło, ze jest okej ale nie mam czucia w połowie jednego palca i ch wie o co kaman 🤷‍♀️ a, Że to ręka wiodąca to musi być wyleczona na tip top!

reklama
Do góry