reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Hmm, a wiesz, że tak się przejęłam tym TSH, że nawet na to nie zwróciłam uwagi.
W piątek sprawdzę przyrost.

No właśnie chyba nie ma obaw, tym bardziej, że Beta startuje od zera. Ja robiłam te chujotesty z Alledrogo- ona są blade nawet przy dzisiejszej Becie😅.
No ale ja jestem bardziej ogarnięta w wynikach krwi, wymazach.
Tu są większe specjalistki od zagnieżdżania ode mnie.
Niech się któraś z mądrzejszych w tym temacie wypowie.
ej upewniam się tylko bo się martwię, nie bierzesz już tej kurkumy chyba co?

Niby byłby to 10 tydzień, niby polecają latanie w 2 trymestrze… ale kurła nie można się dać zwariować! I tak czuję, że się nie uda… za to właśnie słuchamy tych wakacyjnych songów właśnie… ja w Egipcie zakochana! To będzie już mój 4 raz… no i tak no 🤷‍♀️
nie ma co teraz myśleć o tym. Ale ja Ci z całego serca życzę, żebyś niedługo się tym musiała zainteresować tak na poważnie po wysikaniu dwóch kresek :D
@Aczkolwiek@to_na_pralkę poleciała na wakacje tuż po teście i wszystko było w porządku - tak mówię na wypadek, gdybyś się miała martwić za bardzo ;)

nie ma co teraz myśleć o tym. Ale ja Ci z całego serca życzę, żebyś niedługo się tym musiała zainteresować tak na poważnie po wysikaniu dwóch kresek :D
@Aczkolwiek@to_na_pralkę poleciała na wakacje tuż po teście i wszystko było w porządku - tak mówię na wypadek, gdybyś się miała martwić za bardzo ;)
Wspaniale! Ja w przyszłym tygodniu mam rezonans tej mojej ręki bo generalnie wyszło, ze jest okej ale nie mam czucia w połowie jednego palca i ch wie o co kaman 🤷‍♀️ a, Że to ręka wiodąca to musi być wyleczona na tip top!

reklama
Do góry