reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

serio jest różnica nawet z którego jajnika? Nasze organizmy są niesamowite
u mnie też ze wszystkich zgromadzonych informacji wyglada na to, że owu z prawego jest nieco wcześniej niż z lewego, przy czym jajniki nie wymieniają się robotą co miesiąc tylko tak bardziej 3 miesiące z prawego i potem z 1 miesiąc z lewego 😅

reklama
A to nie jest tak, że jeśli ma się swoje owulacje to stymulacja je przyspiesza bo jest doping? tak na chłopski rozum....🤔
Mialam w tym cyklu pierwszy raz stymulacje i owu pozniej niż zwykle.
Ale rosły mi też 2 pęcherzyki, moze to dlatego? Ostatecznie po ovi i tak pękł tylko jeden.

Edit: owulacje swoje mam.

Właśnie ja w 10dc. miałam 1,61 pokazała mi to apka jako „piczek”, dwa dni spadło, a wczoraj zaś do góry 13dc. 0,96 ciekawe co dzisiaj pokaże owulak i apka 🙉
Ja robię testy owu do pierwszwgo slabiaka, ale u mnie te mocne paski to nawet 3 dni wychodzą, potem tylko moge o te 2 dni dluzej pocieszać się, ze test jeszcze moze wyjść 😁

mam niższe z owulacji z prawego, a wyższe z owulacji z lewego jajnika (w pierwszej fazie) i zawsze mi na ponad 37 skacze 😝
Ja niestety, zaczełam mierzyć po amputacji lewego, więc nie wiem czy się różniły temperatury. Ale czytalam, ze ovu z lewego częściej dziewczynka się rodzi, a z prawego czesciej chłopiec😁 mi pasuje, bo synek chciałby brata.

reklama
ooo super i co jakaś konkretna dieta? Ćwiczenia? Jaki masz plan? :D
Kupiłam sobie dostęp na 3 miesiące do diety niski ig na vitalia. Wymieniam posilki, lub produkty , ktore mi nie leżą i jem. Narazie nie ćwiczę nic. Zawsze nakladałam sobie diete i ruch jednocześnie a potem zarzucałam wszystko. Teraz stawiam na diete, jak zrzucę trochę dodam ruch.

Do góry