aurii_orelii
Fanka BB :)
troche tak. Ale szybko zapominamDziałają na was takie teksty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
troche tak. Ale szybko zapominamDziałają na was takie teksty?
ale wiesz co jest najlepsze? Ja ogólnie jestem zmarzluchem, a po owulacji taka gorąca laska niby, a w ogóle tego nie czujęa mi mało kiedy skacze na ponad 37 jestem zimną s...
przez tyle czasu ile mierzę temperaturę i byłam na różnych podglądach na usg to idzie takie niuanse wyłapaćserio jest różnica nawet z którego jajnika? Nasze organizmy są niesamowite
Ja się o tym nigdy nie przekonam.Tak na marginesie podobno karmienie piersią jest naturalnym przeciwnikiem cholesterolu. U mnie się to sprawdziło
Nie, ale ten akurat mi się podoba i chciałabym potrafić go zaaplikować.Działają na was takie teksty?
Ja miałam wcześniej o 3 dni.No pięknie
Zresztą stymulowane owu tez w wiekszych przypadkach są pozniejsze :-) (nie zawsze oczywiście)
Ja miałam wcześniej o 3 dni.
Zaaplikuj to Ty se wiesiołkaNie, ale ten akurat mi się podoba i chciałabym potrafić go zaaplikować.
A to nie jest tak, że jeśli ma się swoje owulacje to stymulacja je przyspiesza bo jest doping? tak na chłopski rozum....O no popatrz.
Ja raz mialam mega szybko po jakos 10 dc czy chwilę pozniej. A teras bede miala pozno ( o ile bede miala)
Moim zdaniem mozesz miec jeszcze pik. Testuj dalej.No nie stresuje sie ale.wiesz nadzieja byla