reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Kupiłam sobie dostęp na 3 miesiące do diety niski ig na vitalia. Wymieniam posilki, lub produkty , ktore mi nie leżą i jem. Narazie nie ćwiczę nic. Zawsze nakladałam sobie diete i ruch jednocześnie a potem zarzucałam wszystko. Teraz stawiam na diete, jak zrzucę trochę dodam ruch.
Też miałam zawsze ten problem. Póki co samą dietą -10kg, więc nie mam parcia, żeby ćwiczyć 😁

reklama
Ja niestety, zaczełam mierzyć po amputacji lewego, więc nie wiem czy się różniły temperatury. Ale czytalam, ze ovu z lewego częściej dziewczynka się rodzi, a z prawego czesciej chłopiec😁 mi pasuje, bo synek chciałby brata.
U mnie obie ciąże z lewego i obie dziewczyny (ta poroniona też, wiemy, bo gin zlecił genetyczne). A lewy jajnik miałam z włókniakiem i jakoś tylko on u mnie chyba działa.

Ostatnia edycja:
A w ogóle, to u mnie chyba cykl na straty. Cały czas mam jakieś plamienie, a już dawno po okresie. Owulaki blade jak dupa albinosa. W sumie może to lepiej. Kupiłam bilety do Polski na maj. To 20h podróży. W ciąży bym nie poleciała.
Może dla odmiany bzykanko tylko dla frajdy będzie.

A w ogóle, to u mnie chyba cykl na straty. Cały czas mam jakieś plamienie, a już dawno po okresie. Owulaki blade jak dupa albinosa. W sumie może to lepiej. Kupiłam bilety do Polski na maj. To 20h podróży. W ciąży bym nie poleciała.
Może dla odmiany bzykanko tylko dla frajdy będzie.
U nas w tym cyklu bzykanko tylko jak u starych dinozaurów dla samej frajdy 16 dni cyklu i 3 razy tylko 😁🤣😂

reklama
U nas w tym cyklu bzykanko tylko jak u starych dinozaurów dla samej frajdy 16 dni cyklu i 3 razy tylko 😁🤣😂
U nas dopiero raz 😂 Ale będziemy nadrabiać bo do maja trzeba się nacieszyć na zapas, potem posucha, bo tylko z córą lecę i chłop tylko na ivf doleci po jakichś 2 miesiącach może :/ O ile w ogóle klinika na to pójdzie.

Do góry