Lauritaa
Moderator
dużo ciąż było tutaj z późnych owu, z niektórych są już zdrowe bobasy
No pięknie
Zresztą stymulowane owu tez w wiekszych przypadkach są pozniejsze :-) (nie zawsze oczywiście)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dużo ciąż było tutaj z późnych owu, z niektórych są już zdrowe bobasy
Po 21dc mówi się o później owulacji.a kiedy właściwie można mówić że owu jest pozna? Ja mam jakoś pózniej w tym cyklu ale mam nadzieję 18dnia
Moja Bożena już od tygodnia wystrojona jak szczur na otwarcie kanału
ja się nie znam bo mam owu max 14dc ale kiedyś z nami była dziewczyna i owu miała 30dc i za chwilę rodzia kiedy właściwie można mówić że owu jest pozna? Ja mam jakoś pózniej w tym cyklu ale mam nadzieję 18dnia
Moja Bożena już od tygodnia wystrojona jak szczur na otwarcie kanału
Ale to chyba zalezy na jakim poziomie są temperatury sprzed skoku. Na szczęście gorączka zaczyna się od 38.5ej ja zawsze po owulce wskakuję na ponad 37
W przyrodzie nie ma rzeczy niemożliwych. Ale, jak ja to zawsze mówię, statystyka to dziwkaja się nie znam bo mam owu max 14dc ale kiedyś z nami była dziewczyna i owu miała 30dc i za chwilę rodzi
Właśnie ja w 10dc. miałam 1,61 pokazała mi to apka jako „piczek”, dwa dni spadło, a wczoraj zaś do góry 13dc. 0,96 ciekawe co dzisiaj pokaże owulak i apkaNie chce zapeszać, ale chyba u mnie podobnie, zrobilam teraz pasek i nareszcie ponad pół narazie 0,64 i oby juz dzis tylko w gorę. U mnie 16 dz cyklu.
no to mam nadzieję że u Ciebie też się ruszy!Nie chce zapeszać, ale chyba u mnie podobnie, zrobilam teraz pasek i nareszcie ponad pół narazie 0,64 i oby juz dzis tylko w gorę. U mnie 16 dz cyklu.
mam niższe z owulacji z prawego, a wyższe z owulacji z lewego jajnika (w pierwszej fazie) i zawsze mi na ponad 37 skaczeAle to chyba zalezy na jakim poziomie są temperatury sprzed skoku.
a mi mało kiedy skacze na ponad 37 jestem zimną s...mam niższe z owulacji z prawego, a wyższe z owulacji z lewego jajnika (w pierwszej fazie) i zawsze mi na ponad 37 skacze
serio jest różnica nawet z którego jajnika? Nasze organizmy są niesamowitemam niższe z owulacji z prawego, a wyższe z owulacji z lewego jajnika (w pierwszej fazie) i zawsze mi na ponad 37 skacze