reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Nawet biedronka ze mnie kpi 🤣

Załączniki

• 20230315_162054.jpg
    20230315_162054.jpg
    878,8 KB · Wyświetleń: 114
Kupiłam sobie dostęp na 3 miesiące do diety niski ig na vitalia. Wymieniam posilki, lub produkty , ktore mi nie leżą i jem. Narazie nie ćwiczę nic. Zawsze nakladałam sobie diete i ruch jednocześnie a potem zarzucałam wszystko. Teraz stawiam na diete, jak zrzucę trochę dodam ruch.
Moja dietetyczka zawsze mówiła, żeby zabrać się za dietę, a jak się już w nią wkręci, to wtedy zacząć ćwiczenia, bo jak człowiek zarzuci sobie za dużo na wstępie, to szybko go to pokona. W moim przypadku się to sprawdziło. :D

Córka oglądała ostatnio Alladyna. Bardzo spodobał jej się dżin i chciałaby takiego mieć, żeby spełniał jej życzenia. Zaczęła wymieniać mnóstwo rzeczy, które mógłby nam dać lub dla nas zrobić. Przystopowałam ją, mówiąc, że dżin spełnia tylko 3 życzenia, więc musi się zastanowić, co jest dla niej najważniejsze.
Co sobie zażyczyła jako pierwsze?
Tak, zgadlyscie.
Chce siostrę 🤦‍♀️

Córka oglądała ostatnio Alladyna. Bardzo spodobał jej się dżin i chciałaby takiego mieć, żeby spełniał jej życzenia. Zaczęła wymieniać mnóstwo rzeczy, które mógłby nam dać lub dla nas zrobić. Przystopowałam ją, mówiąc, że dżin spełnia tylko 3 życzenia, więc musi się zastanowić, co jest dla niej najważniejsze.
Co sobie zażyczyła jako pierwsze?
Tak, zgadlyscie.
Chce siostrę 🤦‍♀️
eh ja całe dzieciństwo męczyłam du pe rodzicom o siostre, aż mi trochę głupio bo co roku na świeta kartki pisałam, wyłam jak pod choinką była nowa barbie choć każdy mi zazdrościł, ja miałam to gdzieś, mam zdjęcia co roku usmiech z łzami w oczach z lalką w ręku i tonami prezentów przy choince🫣

reklama
Do góry