Lauritaa
Moderator
A jak wygląda Twoja dieta, waga?
Tak na marginesie podobno karmienie piersią jest naturalnym przeciwnikiem cholesterolu. U mnie się to sprawdziło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak wygląda Twoja dieta, waga?
dużo ciąż było tutaj z późnych owu, z niektórych są już zdrowe bobasyChyba ta teoria późnych owulacji, ze bywają gorsze będzie obalona. Tak obserwuje, ze duzo tutaj Was ma późne i jest ok
U mnie sprawdził się na początek basen. Pływałam 3x w tygodniu i 8kg w niecałe dwa miesiące, nawet nie wiem kiedy to spadło plus zero fastfoodów i ograniczyłam słodyczeDzięki, muszę jakoś się wziąć za to bo masakra
Ale wiesz, jeżeli wędka sprawia Ci frajde, to przecież możesz wędkować sobie i też mieć super fun no i cały dzień na dworze w pięknych okolicznością robi swoje.Wlasniebu mnie strach jest blokerem. Probowalam i na ściance i na skałkach i w pewnym momencie mam blokadę. A jakbym prowadziła droge to juz w ogole bym się zablokowała..
Ale może się przełamie. Trzeba wyjsc ze strefy komfortu
Jak sa tam jednowyciagowe to może akurat. I na ferrate bym poszła.
Moim zdaniem to niezbędne minimum.spokojnie, 10 testów ciążowych to nie jest wcale duży zapas, @LadyCaro na pewno potwierdzi
basen super sprawa, ale dopiero będę mogła zacząć bo wyleczyłam grzybicę, którą chyba tam złapałam...U mnie sprawdził się na początek basen. Pływałam 3x w tygodniu i 8kg w niecałe dwa miesiące, nawet nie wiem kiedy to spadło plus zero fastfoodów i ograniczyłam słodycze
Teraz już z 4 lata trzymam wagę i jestem zadowolona z sylwetki, ale już przeszłam na regularne treningi siłowe
a kiedy właściwie można mówić że owu jest pozna? Ja mam jakoś pózniej w tym cyklu ale mam nadzieję 18dniadużo ciąż było tutaj z późnych owu, z niektórych są już zdrowe bobasy
hahahah <3a kiedy właściwie można mówić że owu jest pozna? Ja mam jakoś pózniej w tym cyklu ale mam nadzieję 18dnia
Moja Bożena już od tygodnia wystrojona jak szczur na otwarcie kanału
Nie chce zapeszać, ale chyba u mnie podobnie, zrobilam teraz pasek i nareszcie ponad pół narazie 0,64 i oby juz dzis tylko w gorę. U mnie 16 dz cyklu.Niepotrzebnie wczoraj panikowalam, po prostu dopiero dzisiaj dostałam pik, tylko teraz by wejść na po-owulacyjne wzrosty to chyba gorączki muszę dostać plus tak się cieszyłam że w ostatnich cyklach mam pik zawsze 14dc i coś się w końcu uregulowało a teraz dopiero 17dc zanosi się na owulację (mam nadzieję!)