U
użytkownik 213578
Gość
i co teraz cały czas dieta czy żyjesz" normalnie"? odstawiłaś leki?To znaczy że super spada. 2 miesiące to króciutko, szybko ustabilizujesz zatem. Ja do poziomu 8 (z 46 bodajże) schodziłam rok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i co teraz cały czas dieta czy żyjesz" normalnie"? odstawiłaś leki?To znaczy że super spada. 2 miesiące to króciutko, szybko ustabilizujesz zatem. Ja do poziomu 8 (z 46 bodajże) schodziłam rok.
tzn juz blade bo mam 1 kreske na tescie owu wczesniej na poaczatku byla jedna potem pokazywaly sie krwski alw byly blade teraz znowu bialoMogła się owu przesunąć skoro jeszcze blade, albo nie wyłapałaś piku.
Wlasniebu mnie strach jest blokerem. Probowalam i na ściance i na skałkach i w pewnym momencie mam blokadę. A jakbym prowadziła droge to juz w ogole bym się zablokowała..Lecę do Barcy, a dokładnie Camarasa. Arco przy jeziorze Garda jest piękne! Super drogi jednowyciągowe i wielowyciągowe i via feratty.
Ja jak zaczynałam powiedziałam "ten sport nie jest dla mnie" i bałam się okropnie, mój kurs wspinaczkowy i prowadzenie dróg z dołem to był płacz (ale byłam też przez okresem) ;pp Oswajałam sie powoli... ale teraz jestem już małym wyjadaczem i robię drogi po 500-600 metrów wielowyciągowe. Wszystko zależy od proporcji, czy frajda jest większa niż strach, bo strach będzie zawsze - to normalne w tym sporcie
Rób dalej testy. U mnie w styczniu się tak przestawiło, że owu kolo 30-35dc dopiero. Ja przy 24dc przestalam robić i teraz żałuję, bo cykl stracony. Poszlam do gina w 40dc zeby sprawdzic o co chodzi, a babeczka mi mówi, że ciałko żółte i owu na pewno byla parę dni temu... teraz nauczona tą sytuacją będę robić do piku lub okresuNo nie stresuje sie ale.wiesz nadzieja byla
Rok, ale miałam dużą nadwagę... naprawdę dużą. W 10 miesięcy zrzucilam 27 kg.a jakie ćwiczenia? Długo zajęło Ci zejście to odpowiedniego poziomu?
ja też muszę schudnąć, chociaż 15 kg bym chciała ale ciężko mi bardzoRok, ale miałam dużą nadwagę... naprawdę dużą. W 10 miesięcy zrzucilam 27 kg.
Ćwiczenia robiłam z YT, kanał Codziennie Fit (cwiczenia tzw startery) plus spacery po ok 1h codziennie.
ja przestalam robic testy ale bzykamy sie hehheRób dalej testy. U mnie w styczniu się tak przestawiło, że owu kolo 30-35dc dopiero. Ja przy 24dc przestalam robić i teraz żałuję, bo cykl stracony. Poszlam do gina w 40dc zeby sprawdzic o co chodzi, a babeczka mi mówi, że ciałko żółte i owu na pewno byla parę dni temu... teraz nauczona tą sytuacją będę robić do piku lub okresu
Jak schudłam i unormowalam insuline to zaszłam w ciąże i mialam dalej ok (nie trzymalam diety ścisłej, w miare zdrowo jadłam i nie ćwiczyłam nic poza spacerami). Teraz (ok. pół roku po porodzie) wróciło i znów od nowa... ale myślę ze leki będę musiała brać dalej nawet jak spadnie, spacery też trzymam dla przyjemności dieta nie taka ścisła potem już.i co teraz cały czas dieta czy żyjesz" normalnie"? odstawiłaś leki?
To kontynuuj do potencjalnego okresu i nie przegapicieja przestalam robic testy ale bzykamy sie hehhe
Dzięki, muszę jakoś się wziąć za to bo masakraJak schudłam i unormowalam insuline to zaszłam w ciąże i mialam dalej ok (nie trzymalam diety ścisłej, w miare zdrowo jadłam i nie ćwiczyłam nic poza spacerami). Teraz (ok. pół roku po porodzie) wróciło i znów od nowa... ale myślę ze leki będę musiała brać dalej nawet jak spadnie, spacery też trzymam dla przyjemności dieta nie taka ścisła potem już.