reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Lecę do Barcy, a dokładnie Camarasa. Arco przy jeziorze Garda jest piękne! Super drogi jednowyciągowe i wielowyciągowe i via feratty.

Ja jak zaczynałam powiedziałam "ten sport nie jest dla mnie" i bałam się okropnie, mój kurs wspinaczkowy i prowadzenie dróg z dołem to był płacz (ale byłam też przez okresem) ;pp Oswajałam sie powoli... ale teraz jestem już małym wyjadaczem i robię drogi po 500-600 metrów wielowyciągowe. Wszystko zależy od proporcji, czy frajda jest większa niż strach, bo strach będzie zawsze - to normalne w tym sporcie
Wlasniebu mnie strach jest blokerem. Probowalam i na ściance i na skałkach i w pewnym momencie mam blokadę. A jakbym prowadziła droge to juz w ogole bym się zablokowała..
Ale może się przełamie. Trzeba wyjsc ze strefy komfortu 😜
Jak sa tam jednowyciagowe to może akurat. I na ferrate bym poszła.

No nie stresuje sie ale.wiesz nadzieja byla
Rób dalej testy. U mnie w styczniu się tak przestawiło, że owu kolo 30-35dc dopiero. Ja przy 24dc przestalam robić i teraz żałuję, bo cykl stracony. Poszlam do gina w 40dc zeby sprawdzic o co chodzi, a babeczka mi mówi, że ciałko żółte i owu na pewno byla parę dni temu... teraz nauczona tą sytuacją będę robić do piku lub okresu :D

Rób dalej testy. U mnie w styczniu się tak przestawiło, że owu kolo 30-35dc dopiero. Ja przy 24dc przestalam robić i teraz żałuję, bo cykl stracony. Poszlam do gina w 40dc zeby sprawdzic o co chodzi, a babeczka mi mówi, że ciałko żółte i owu na pewno byla parę dni temu... teraz nauczona tą sytuacją będę robić do piku lub okresu :D
ja przestalam robic testy ale bzykamy sie hehhe

i co teraz cały czas dieta czy żyjesz" normalnie"? odstawiłaś leki?
Jak schudłam i unormowalam insuline to zaszłam w ciąże i mialam dalej ok (nie trzymalam diety ścisłej, w miare zdrowo jadłam i nie ćwiczyłam nic poza spacerami). Teraz (ok. pół roku po porodzie) wróciło i znów od nowa... ale myślę ze leki będę musiała brać dalej nawet jak spadnie, spacery też trzymam dla przyjemności :) dieta nie taka ścisła potem już.

reklama
Jak schudłam i unormowalam insuline to zaszłam w ciąże i mialam dalej ok (nie trzymalam diety ścisłej, w miare zdrowo jadłam i nie ćwiczyłam nic poza spacerami). Teraz (ok. pół roku po porodzie) wróciło i znów od nowa... ale myślę ze leki będę musiała brać dalej nawet jak spadnie, spacery też trzymam dla przyjemności :) dieta nie taka ścisła potem już.
Dzięki, muszę jakoś się wziąć za to bo masakra

Do góry