MyszkaMiki30
Fanka BB :)
to tylko testy owulacyjne i to nie znaczy, że owulacji nie było / nie będzie. Starać się wartoNo nie stresuje sie ale.wiesz nadzieja byla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tylko testy owulacyjne i to nie znaczy, że owulacji nie było / nie będzie. Starać się wartoNo nie stresuje sie ale.wiesz nadzieja byla
A gdzie lecisz na wspinaczkę? Moj maz mnie namawia na jezioro Garda na majówkę. Tylko ja wspinaczka to level basic na wędkę... asekuruję go, ale na jednowyciagowych drogach. Tu mam obawy...Dobra. Zrobiłam to. Miałam czekać z kupnem biletów do piątku (idę zrobić tarczycę i przy okazji bym betę strzeliła), ale dziś spadły ceny biletów i kupiłam je dziś, więc w przyszłym tygodniu lecę na wspiny <3 a jak jakimś cudem będzie ciąża to trudno, najwyżej nie polecę
Mogła się owu przesunąć skoro jeszcze blade, albo nie wyłapałaś piku.Jak to jest Pancie testy owu od jakiegos czasu tylko jedna kreska wczesniej tez wydawaly mi sie negatywne chociaz blada druga byla. Brzuch boli okresowo a do @ jeszcze 14 dni. Owulka czy nie sprawdzil by tylko.lekarz ale nie mam jak sie wybrac narazie.
Metformina xr 750 dwie tabletki wieczorem. Plus dieta niski indeks i ćwiczenia.a co stosowałaś?
Lecę do Barcy, a dokładnie Camarasa. Arco przy jeziorze Garda jest piękne! Super drogi jednowyciągowe i wielowyciągowe i via feratty.A gdzie lecisz na wspinaczkę? Moj maz mnie namawia na jezioro Garda na majówkę. Tylko ja wspinaczka to level basic na wędkę... asekuruję go, ale na jednowyciagowych drogach. Tu mam obawy...
a jakie ćwiczenia? Długo zajęło Ci zejście to odpowiedniego poziomu?Metformina xr 750 dwie tabletki wieczorem. Plus dieta niski indeks i ćwiczenia.
To znaczy że super spada. 2 miesiące to króciutko, szybko ustabilizujesz zatem. Ja do poziomu 8 (z 46 bodajże) schodziłam rok.około 2 miesiące, ale ruchu nie było za dużo i z dietą też nie jakoś ekstra niestety
na mnie nieDziałają na was takie teksty?
robimy to codziennie okaze sie co i jakto tylko testy owulacyjne i to nie znaczy, że owulacji nie było / nie będzie. Starać się warto